Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Last week
 2. Earlier
 3. 128 kbps nu se poate incarca. Ca sa te asiguri ca nu este Mutt rip poti adauga toate fisierele in foobar, dai click dreapta, proprietati si detalii. Piesele trebuie sa aiba acelasi encoder (tool).
 4. Sursa este soulseek. Albumul a fost luat integral de la un utilizator, iar bitrate-ul este constant la toate piesele, deci sunt sanse foarte mici sa fie mutt rip. Pastebin cu toate melodiile.
 5. Tabelul este asta. Copia ta este mutt rip ? Care este sursa ?
 6. Buna ziua. Avand in vedere requestul, mentionez ca am albumul Portrete si Schite al lui Carbon dar la o calitate inferioara comparativ cu cerintele minime specificate pe tabelul de calitate. Cu intentia de a uploada acest album, doresc sa va adresez cateva intrebari inainte sa il incarc: Se accepta si bitrate de 128 kb/s avand in vedere raritatea albumului? (Mediainfo) In foobar2000 cu file integrity verifier imi arata ca fisierele sunt ok. Este suficient o verificare cu foobar2000 sau trebuiesc efectuate verificari suplimentare cu alte programe? Multumesc anticipat.
 7. nFo

  Hip Hop [Romanesc]

  agresez urechi, hipnotizez timpane :)) am vreo 100+kg asa ca nu va cant de foame
 8. nakamichicr7

  Invitatie

  Buna ziua, as dori o invitatie pe musictorrents.org
 9. nFo

  Hip Hop [Strain]

  cu volumul la 60%+ >:) savurez cele 2 subwoofere >:)
 10. Originala e dintr un film indian de prin ~2011 jalebi bai 😉
 11. Dracii astia de la Music Master au bagat protectie zdravana la copiere. Nu merge cu EAC, ultraiso, cuetools ori EZripper. De abia acum am reusit sa gasesc ISObuster si imi extrage track-urile.
 12. Daca sunt CD Audio si sunt scrise cu protectie la copiere , in momentul cand il bagi in CD-Rom-ul pc-ului si ii deschizi ca si folder e normal sa il vezi gol . Deschide CD-ul cu orice CD ripper si ai sa vezi piesele acolo ...asta daca vrei sa le copiezi in calculator .
 13. De abia ce le-am primit. Nu le-am testat inca pe CD-player-uri, dar e posibil sa mearga pe acelea. SACD in Rep. Moldova cred ca va fi in 500 de ani.
 14. 1. dar... in rest, ele merg "ascultate" la orice cd-player din masina / sau alt device compatibil din casa ? 2. sunt cumva SACD? si nu stie unitatea optica cum sa redea acest tip de audio-hi-fi-cd?
 15. Salut! Stie cineva de ce CD-urile moldovenesti de la Music Master sunt vazute ca fiind goale de cititor de tip Slimtype DVD A DS8A9SH? Sunt scrise in alt sistem, ori au un sistem paranoic de protectie a datelor?!
 16. nFo

  Manele

  se lasa Guta tatuat pe figura ca sa ramana "relevant" timpurilor... mare pacat
 17. DonaldTrump

  Manele

  Clipul este bestial :
 18. nFo

  Funny Pics

  stie el, cine, ce ;))
 19. DonaldTrump

  Manele

  Eu ma refeream la altceva ca erau naturali,dar fie ca tine chiar nu m a deranjat colaborarea lor de echipa de fotbal.
 20. nFo

  Manele

  Loredana... e ca trupa de "baieti de cartier" la 50 de ani > Asuma-ti varsta si nu sari in barca de manele doar pentru ca sunt "vremuri grele" PS. Erau toti naturali (unul nu era fardat sau mai intunecat la ten)... nici nu spui ca erau constienti ca sunt filmati
 21. DonaldTrump

  Manele

  PS: Da ce aveti toti cu Loredana ?
 22. DonaldTrump

  Manele

  Oricum au fost bun toti chiar si Baboiash ,naturali toti, fiecare in stilul sau . i
 23. Nu imi raspund nici doamna, nici producatorul albumelor (Andrei Megyes) si nici cel care a facut intrarea pe discogs si a urcat melodia pe youtube nu a fost dornic sa coopereze. Astrele nu sunt aliniate pentru mine, heh.
 24. nFo

  Manele

  nu cred ca ai fantezii cu Loredana (50ani)... poate doar cu Salam sau J'ador :)) ps. da-l-n plm pe baboiash > nu stie sa-si bage camasa in pantaloni
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...