Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Earlier
 3. nFo

  Hip Hop [Romanesc]

  agresez urechi, hipnotizez timpane :)) am vreo 100+kg asa ca nu va cant de foame
 4. nakamichicr7

  Invitatie

  Buna ziua, as dori o invitatie pe musictorrents.org
 5. nFo

  Hip Hop [Strain]

  cu volumul la 60%+ >:) savurez cele 2 subwoofere >:)
 6. Originala e dintr un film indian de prin ~2011 jalebi bai 😉
 7. Dracii astia de la Music Master au bagat protectie zdravana la copiere. Nu merge cu EAC, ultraiso, cuetools ori EZripper. De abia acum am reusit sa gasesc ISObuster si imi extrage track-urile.
 8. Daca sunt CD Audio si sunt scrise cu protectie la copiere , in momentul cand il bagi in CD-Rom-ul pc-ului si ii deschizi ca si folder e normal sa il vezi gol . Deschide CD-ul cu orice CD ripper si ai sa vezi piesele acolo ...asta daca vrei sa le copiezi in calculator .
 9. De abia ce le-am primit. Nu le-am testat inca pe CD-player-uri, dar e posibil sa mearga pe acelea. SACD in Rep. Moldova cred ca va fi in 500 de ani.
 10. 1. dar... in rest, ele merg "ascultate" la orice cd-player din masina / sau alt device compatibil din casa ? 2. sunt cumva SACD? si nu stie unitatea optica cum sa redea acest tip de audio-hi-fi-cd?
 11. Salut! Stie cineva de ce CD-urile moldovenesti de la Music Master sunt vazute ca fiind goale de cititor de tip Slimtype DVD A DS8A9SH? Sunt scrise in alt sistem, ori au un sistem paranoic de protectie a datelor?!
 12. nFo

  Manele

  se lasa Guta tatuat pe figura ca sa ramana "relevant" timpurilor... mare pacat
 13. DonaldTrump

  Manele

  Clipul este bestial :
 14. nFo

  Funny Pics

  stie el, cine, ce ;))
 15. DonaldTrump

  Manele

  Eu ma refeream la altceva ca erau naturali,dar fie ca tine chiar nu m a deranjat colaborarea lor de echipa de fotbal.
 16. nFo

  Manele

  Loredana... e ca trupa de "baieti de cartier" la 50 de ani > Asuma-ti varsta si nu sari in barca de manele doar pentru ca sunt "vremuri grele" PS. Erau toti naturali (unul nu era fardat sau mai intunecat la ten)... nici nu spui ca erau constienti ca sunt filmati
 17. DonaldTrump

  Manele

  PS: Da ce aveti toti cu Loredana ?
 18. DonaldTrump

  Manele

  Oricum au fost bun toti chiar si Baboiash ,naturali toti, fiecare in stilul sau . i
 19. Nu imi raspund nici doamna, nici producatorul albumelor (Andrei Megyes) si nici cel care a facut intrarea pe discogs si a urcat melodia pe youtube nu a fost dornic sa coopereze. Astrele nu sunt aliniate pentru mine, heh.
 20. nFo

  Manele

  nu cred ca ai fantezii cu Loredana (50ani)... poate doar cu Salam sau J'ador :)) ps. da-l-n plm pe baboiash > nu stie sa-si bage camasa in pantaloni
 21. DonaldTrump

  Manele

  Ma mie per total mi a placut clipul /melodia, ce sa faci slabiciunea mea nevinovata. Ma refer strict la melodia celor 11. Oare l-au sunat pe Borcea ca au creat o echipa de fotbal ?
 22. nFo

  Manele

  asta e vina pandemiei... daca oamenii mai faceau cate o cantare nu aveau foame atat de mare... pentru iutub si colaborari
 23. DonaldTrump

  Manele

  Pentru pentru tine pentru pentru tine..
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...