Jump to content

maharet

Members
 • Content Count

  253
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  8

maharet last won the day on June 19 2016

maharet had the most liked content!

About maharet

 • Rank
  Maestru

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

982 profile views
 1. La un moment dat, lumea se mai şi plictiseşte. Cred că e mai bine să ai în bookmark 5-10 trackere cu peste 50k-100k torrente şi dacă e necesar şi 2-3 care au mai puţine dar oferă un conţinut de calitate decât să îţi faci cont pe orice tracker.
 2. Serios, 24 Martie, nu 27 Ianuarie? Mda, care o mai cumpăra pe bune ceva de la Rockstar vreodată
 3. maharet

  SSD

  Am eu varianta de 60 de gb în râșnița actuală de care scap prin Aprilie. Tot ce pot să îți spun e că se simte diferența de la hdd la ssd, mai ales pe sistemul ăsta mai vechi, altfel, dacă vrei un ssd bun, ar merge un samsung pro.Kingstonul ăsta e de buget, își face treaba. Îl am din aprilie anul trecut, e la fel de ok și acum, numai că am pus pe el windows și cam atât, nu-l forjez cu alte chestii.
 4. Ultima versiune cu toolboxul de windows de pe what.cd? Măcar o listă cu ce conţine, dacă nu conţinutul în sine.Mulţumesc frumos.
 5. You're late, Microsoft. Say hello to VLC and foobar and gtfo.
 6. Dacă stai să te gândeşti, e foarte uşor să ajungi Elite. Urci torrente, rezolvi requesturi, primeşti GB upload pentru asta, stai la seed, ajuţi comunitatea şi ajungi şi Elite...că e în câteva săptămâni, că e într-un an doi, tu eşti utilizator ok fiindcă respecţi şi ajuţi trackerul. Asta contează.
 7. maharet

  Android

  December 2014 Hot Releases: Godfire: Rise of Prometheus Google Play: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vividgames.godfire Se instalează jocul din google play şi se cumpără in-game stuff gratis dacă telefonul are root şi aveţi lucky patcher instalat. Have fun! Marvel: Contest of Champions Website: http://www.playcontestofchampions.com/ Release date : 11-12.12.2014
 8. Vă rog, un tracklist exact şi complet pentru asta are cineva? Mulţumesc!
 9. Amadeus Schindler's list Brazil Requiem for a dream Eu pe astea le-am văzut din ce-ai postat pe acolo, eu m-aș uita la Schindler's list, o fi alb negru dar e un film excelent.
 10. http://templatep2p.com/forum/ Ăsta? //N-am cont acolo.
 11. Omg, CD-uri-DVD-uri? Pierdere de timp, zi-le să vină cu hdd-urile externe, cred că n-am mai scris un CD/DVD de ani de zile.
 12. Da, şi eu. A fost online vreo câteva săptămâni cu 450 de torrente şi după aia s-a închis. =))
×
×
 • Create New...