Jump to content

teoluci

Members
 • Content Count

  34
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1
 1. Eu auzisem ca a fost zugrav in Australia . Poate sunt doar zvonuri rautacoiase
 2. Daca te multumesti cu mp3-uri , aici e dicografia iris http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4326148 . Daca vrei Lossless , se gasesc atat iris cat si albumul acela cu vita de vie pe http://tracker.musictorrents.org/ . Pentru a primi invitatie aici trebuie sa faci dovada ca ai cel putin un cd original cu muzica romaneasca (si sa nu fie deja urcat si tracker) pe care stii sa-l ripuiesti in format flac lossless si pe care sa promiti ca il urci pe tracker .
 3. teoluci

  Populara si Petrecere

  Rockeru de mine a avut o slabiciune pentru un anume cantec acum cativa ani
 4. teoluci

  Bisericeasca

  Chiar suna bine melodia asta cu mielul
 5. Mie de pe acea compilatie imi placea maneaua Billionera l. E posibil sa fi inceput sa-mi placa din cauza videoclipului deosebit . Merge si maneaua ta ! Sa stapanesti sanatos albumul si multumim ca il imparti si cu altii .
 6. Incearca si tu sa le descarci mai pe seara , undeva intre 8 si 11 , cred ca atunci sunt cele mai mari sanse sa gesesti seed-eri online. Numai eu am vreo 700 de torrente la seed din totalul de vreo 1000 de pe tracker
 7. Tracker-ul musictorrents.org a implinit 1000 de torrente !!! La multi ani !!!
 8. teoluci

  31 Martie 2015

  Eu sunt aproape sigur ca acel grafic nu e actualizat . Cred ca sunt macar 50 % care au devenit cel putin power user . Pana la urma nu era deloc mare branza sa devii power user .
 9. teoluci

  31 Martie 2015

  se pare ca azi a explodat activitatea pe tracker
 10. teoluci

  31 Martie 2015

  Mie mi-au ramas contorizati cei aproximativ 20 de giga upload pe care ii aveam pe vechiul tracker si sunt de ajuns pentru a fi power user si pe noul tracker . la voi nu s-a pastrat upload-ul ?
 11. De la Bosquito mai e albumul Farame Din Soare ( 2004 ) pe care nu l-am intalnit pe nicaieri , nici macar 320 kbps .
 12. Bosquito - Babylon 2014 este si pe waffles flac.
 13. teoluci

  Dying Light

  Eu as fi curios dar jocul cere minim placa video gtx 560 . Eu am doar gtx 460 . O sa il incerc totusi , cine stie poate se intampla o minune
 14. Am incercat sa fac request dar nu mergea . Dupa aceea am citit pe forum ca trebuie sa fiu minim power user sa pot sa fac request-uri , eu sunt doar user . Ce trebuie sa fac sa ajung power user ? nu am gasit raspunsul pe forum .
 15. Are cineva Holograf - World Full of lies , album din 1993 , FLAC ?
×
×
 • Create New...