Jump to content

sadman

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

 • Last visited

About sadman

 • Rank
  Membru
 • Birthday December 17

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  BX

Recent Profile Visitors

400 profile views
 1. sadman

  Ultimul film vazut

  The Maze Runner - 2014 http://www.imdb.com/title/tt1790864/ CODUL ALERGĂTORULUI: NU ÎNCETA NICIODATĂ SĂ ALERGI, FII MEREU PE FAZĂ, ADU ÎNAPOI UN STROP DE SPERANŢĂ Thomas se trezeşte într-un lift care urcă încet. Când liftul se opreşte şi uşile se deschid, ajunge în mijlocul unei colonii de băieţi care îl întâmpină în Luminiş - un vast spaţiu deschis înconjurat de ziduri uriaşe de beton. Mintea lui Thomas este pustie. Nu ştie unde este şi de unde a venit; nu îşi aminteşte cine sunt părinţii lui, ce trecut a avut . Un film ok, cartea si mai ok, astept si celelalte doua serii. 8/10 Captivant.
 2. sadman

  Ultimul film vazut

  The Judge(2014) Ratings: 7,6/10 from 23030 users http://www.imdb.com/title/tt1872194/ ...bun film
 3. sadman

  Clipuri socante

  http://www.trutv.com/shows/top20-most-shocking/videos/drunkey-gets-punchey.html
 4. Aceasta imagine este de-a dreptul dementiala prin metoda cross-eye. http://imageshack.com/a/img540/2160/HIwOAw.jpg
 5. sadman

  Ultimul film vazut

  Guardians Of The Galaxy 2014 1080p 3D BluRay Re-Encoded MVC DTSHD MA 7.1-HDAccess http://www.imdb.com/title/tt2015381/ ...sincer, nimic spectaculos, putin infantil, efecte praf.
 6. Top 5 personal 2014 pentru un 3D de calitate ar suna cam asa: HOW TO TRAIN YOUR DRAGON MALEFICIENT GODZILLA SIN CITY : A DAME TO KILL FOR CAPTAIN AMERICA : THE WINTER SOLDIER Astept cu interes si alte pareri.
 7. sadman

  SBS versus H-OU

  The Hobbit The Desolation Of Smaug 3D 2013 1080p H OU Extended BluRay x264 DTS Neasteptat de bine se vede pentru un H OU, chiar daca in fata unui ISO 3D, SBS am considerat a doua optiune.
 8. Daca reusesti sa stapaneti metoda de mai sus, merita sa vezi acest clip. ....distanta optima pe full screen este de 1 metru.
 9. O astfel de stereogramă este compusă din 2 imagini,câte una pentru fiecare ochi, pentru a se forma imaginea 3D. Cross-eye constă în încrucişarea ochilor până când în fundal observi 3 imagini,apoi vei încearca să focalizezi astfel încât imaginea din mijloc să devina clară. Imaginea din mijloc va fi cea care apare 3D. Mai greu e până reuşeşti cu prima imagine,după aia va fi mult mai uşor să vezi imaginea 3d.
 10. sadman

  Funny Videos

  https://www.youtube.com/watch?v=z2L9APd9r3M
 11. Idem AIMP3 dar si footbar2000
 12. sadman

  Ochelari 3D

  Pasivi - Activi TV-uri care folosesc tehnologia pasiva versus cele ce folosesc tehnologia activa... Ca tot veni vorba de dureri de cap si costuri enormeee, pasiv contra activ, eu am 3 perechi foarte active si nu scap nimic ce reprezinta format 3D. Poate sunt mai tare de cap, dar niciodata nu am avut deranj cu inteligentul sau nisip in ochi
 13. Recent am achizitionat o asemenea jucarie si anume un Eminent si un hdd 2TB ptr dansul. http://www.eminent-online.com/en/product/1086/3d-full-hd-media-player.html La inceput nu i-am dat nici o sansa fiind singura optiune dintr-un mediamarkt. Cand l-am pus in functiune, mi-am schimbat complect sentimentele fata de el, e beton. Redare iso ca la carte si no problem cu subtitrarile ce mi-au facut viata cosmar pana acum. Alte variante daca mai cunoasteti, sunt un impatimit al genului si vreau sa cunosc cat mai multe in acest domeniu. O seara faina.
×
×
 • Create New...