Jump to content

Martzy

Members
 • Content Count

  98
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Martzy last won the day on November 20 2014

Martzy had the most liked content!

About Martzy

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

516 profile views
 1. L-am ascultat de atatea ori, cel mai bun album al lui as zice. Money Trees chiar am rupt-o in doua.
 2. Martzy

  Anunturi Generale

  Foarte bine, chiar nu aveau nici un avantaj.
 3. Martzy

  Castile mele

  Sony-MDR-XB450, pentru laptop si telefon, au microfon si buton de Play/Pause, asta ma interesa cel mai mult. Se aud tare si clar.
 4. Martzy

  Ultimul film vazut

  Point Break (2015) Visual e chiar tare.
 5. Martzy

  Elvis & Nixon

  Pare tare din trailer. Release date 15 April.
 6. Si pentru UK, nu mi s-a parut asa mult.
 7. THX, I'll be back with feedback
 8. Vreau doar nume de albume care exista pe site, nu request de material nou.
 9. As dori cateva albume gen: Carbon - Reactii adverse Vlad Dobrescu - În Sfârşit Maximilian - Volumu` La Maxim...ilian! De preferat sa existe FLAC pe tracker. Staff edit : Titlul a fost editat / Topicul a fost mutat / Asteptam alte recomandari / Cererile de albume @ tracker se fac pe /requests.php
 10. Am luat si eu luna aia free dar am dat cancel, prea putin content.
 11. Cum să fie la fel? La piaţă te duci să cumperi, pe trackere nu poţi cumpăra nici un material, e total opus!! Eu din 3 trackere găsesc ce vreau: FL pentru general, BTN seriale şi RuTracker muzică şi restul! E ca şi cum te-ai duce la piaţă şi ai cere cartofi pe moca!
 12. D-aia e filesharing, să iei material moca. E aiurea să vi cu idea de a le cumpăra tocmai într-un mediu de filesharing, se bat cap în cap. Eu mă uit mai rar la filme, la seriale mai mult, alea nu ai cum să le cumperi, doar cele de pe netflix sau WEB-DL-urile. Şi cum am cam 15 seriale/săptămână, cam naşpa, nu le găsesc pe toate sau dacă le găsesc nu le pot cumpăra, din ce ştiu nu merge să cumperi din Ro de pe site-urile astea. Ne lăsăm când nu se mai poate, cât timp se poate de ce să nu profităm de ceva organizat? Asta îmi place, că intru pe 2-3 trackere şi găsesc cam tot ce vreau, nu trebuie să intru pe 15 site-uri, să iau de pe fiecare câte ceva.
 13. Şi acum e la fel, puţin ştiu de trackere străine, cei mai mulţi ştiu de un singur tracker, fiecare unde a nimerit prima dată. Doar că acum nu mai e bătaia aia de început, unde se găseau mai rar şi voiai cât mai multe conturi, te interesai..acum userii noi au unul singur unde găsesc cam tot ce au nevoie şi gata, nu se mai interesează de altceva.
 14. Nu cred, eu am contul de 4-5 ani şi l-am accesat destul de rar şi nu s-a şters nici acum.
×
×
 • Create New...