Jump to content

Music Torrents ORG uses cookies. Read the Privacy Policy for more info. To remove this message, please click the button to the right:    I accept the use of cookies

Photo

[16.DEC.2014] Delinquent Habits @Colectiv Bucuresti


  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 nFo

nFo

    Legenda

  • Administrators
  • 1,382 posts
  • LocationBehind you...

Posted 11 November 2014 - 10:39 AM

poster2_large.jpg

 

 

Marti 16 dec. 2014    

Delinquent Habits canta la a doua editie HiP HoP Kolektiv pe 16 decembrie
Pe 16 decembrie la Colectiv, BestMusic va invita la editia a doua a HIP HOP KOLEKTIV ! Dupa ce la prima editie in primavara i-am avut invitati pe Parazitii, Omu Gnom, MMC, Urban Assault alaturi de multi alti invitati, de data aceasta este timpul ca un nume international sa suie pe scena HHK, mai exact, direct din East LOS ANGELES, California, legendara trupa de latin hip hop, DELINQUENT HABITS, un nume greu al scenei cu aproape 25 de ani de activitate.
Organizatorii promit sa ofere iarasi un afis cu 6 nume serioase, asa ca pe facebook event-ul showului roaga din nou fanii sa voteze si sa propuna artisti locali pe care doresc sa-i vada pe scena din Colectiv. Votarea ale loc aici: www.facebook.com/events/1494374740843739/

Invitatul special al serii este nimeni altul decat VLAD DOBRESCU (CTC) care va oferi un DJ SET pe masura evenimentului si va asigura si partea de after party !

Biletele pentru showuL DELINQUENT HABITS de la Hip Hop Kolektiv, pot fi gasite pe www.iabilet.ro si in reteaua iaBilet (Magazinele Muzica, Uman, Senia si Perfect Tour din toata tara) la urmatoarele preturi:

- 29 de lei primele 50 de bilete, oferta speciala earlybird
- 39 de lei in presale
- 50 de lei la intrare

Mai multe detalii in curand !

Un eveniment BestMusic Live Concerts

 


Stai chill...

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users