Jump to content
MusicON

Ultimul film vazut

Recommended Posts

Va rog sa postati

Link imdb

Review : engleza/romana

Nota personala

 

 

The Road 2009

 

 

Un tată şi fiul său îşi fac drum printr-o Americă în flăcări. Nimic nu mişcă în decorul post-apocaliptic, provocat de un cataclism neştiut, în afară de fuioare de cenuşă duse de vânt. Un frig de crapă pietrele îi îngheaţă, iar zăpada e gri. Cei doi n-au decât un pistol ca să se apere, iar planul lor este să ajungă pe coasta oceanului, deşi n-au habar dacă acolo îi va aştepta o viaţă mai bună. Vor reuşi tatăl şi fiul să supravieţuiască?

 

Nota personala 7.5/10

 

 


I was lookin' back to see if you were lookin' back at me
To see me lookin' back at you

Share this post


Link to post
Share on other sites

The Raven (2012)

 

În anul 1849, în Baltimore, după ce găseşte trupurile mutilate şi pline de sânge ale unei mame şi ale unei fiice, detectivul Emmett Fields are o senzaţie de deja vu şi îşi dă seama cu stupoare că asasinatele sunt copiate la indigo dintr-o colecţie de nuvele ale scriitorului aspirant Edgar Allan Poe, care au fost publicate în ziarul local. Considerat suspectul principal din cauza acurateţii modului de operare, Poe este convocat de anchetatori şi interogat, dar nevinovăţia lui este probată de un nou act de violenţă ce are loc chiar în momentul în care scriitorul se află în sediul poliţiei, ceea ce îi conferă acestuia un alibi imbatabil. Atunci când Emily, femeia pe care Poe o iubeşte mai presus de propria viaţă, cade în ghearele criminalului în serie şi riscă să sfârşească îngropată de vie, fiind menţinută în viaţă în decursul acestui joc de-a şoarecele şi pisica numai de intenţia psihopatului de a-l vedea pe idolul lui implicându-se în soluţionarea cazului, Edgar Allan Poe trebuie să facă echipă cu Emmett Fields pentru a o salva, mai ales că are avantajul de a putea anticipa mişcările rivalului de vreme ce poveştile poliţiste pline de mister din care se inspiră acesta sunt născocite de mintea lui.

 

Nota Personala: 8.5/10


rf.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

Deliver Us From Evil

http://www.imdb.com/title/tt2377322/

 

 


Un pâlc de palmieri în deşertul irakian, în anul 2010.  Trei puşcaşi marini americani coboară într-o încăpere subterană, neştiind că acolo îi aşteaptă ceva şi mai terifiant decât pe câmpul de luptă de deasupra…Patru ani mai târziu, la New York, o mamă, aflată în transă, îşi azvârle băieţelul în cuşca leului din grădina zoologică, în timp ce în apropiere veghează o figură sinistră cu gluga trasă pe ochi…Zgomote ciudate se aud din subsol, iar fenomene inexplicabile sperie o familie care locuieşte în plin oraş…O scriere în latina arhaică şi alte simboluri stranii sunt descoperite în locaţii diferite, adâncind un mister care e prea înfricoşător pentru a fi dezvăluit...Sunt acestea doar coincidenţe?  Cât din ele este rodul imaginaţiei?  Şi ce leagă zalele acestui lanţ sinistru care se întinde de la un capăt al lumii la celălalt?

Sergentul Ralph Sarchie (ERIC BANA) de la NYPD a văzut multe lucruri groaznice pe străzile din sudul Bronx-ului.  El lucrează la secţia 46 de poliţie, într-unul  dintre cele mai dure cartiere ale oraşului. Sarchie a văzut multe grozăvii şi comportamente inumane, iar asta a inceput să-i amărască sufletul într-o asemenea măsură încât îi pune în pericol relaţia cu soţia lui, Jen (OLIVIA MUNN) şi fiica lor, Christina (LULU WILSON).  

Dar atunci când Sarchie şi partenerul lui, Butler (JOEL McHALE), un fost ranger din armată, gata oricând de luptă, sunt trimişi să investigheze un incident bizar, evenimentele care urmează vor pune la grea încercare concepţiile pragmatice şi principiile lui Sarchie.  El intră într-o colaborare bizară cu  Joe Mendoza (EDGAR RAMÍREZ), un preot excomunicat, a cărui credinţă a fost pusă la încercare de nenumărate ori şi care vrea acum să-l convingă pe scepticul Sarchie că întâmplările groaznice care au loc în ultima vreme sunt nici mai mult nici mai puţin decât fenomene de posesie demonică.

Cei doi, poliţistul şi preotul, descoperă treptat probe ale faptului că răul primar, aşa cum îl denumeşte  Mendoza, a prins rădăcini, iar Sarchie se vede obligat să-şi revizuiască întreg sistemul de principii, pe măsură ce ei se mobilizează pentru lupta cu forţele malefice care ameninţă oraşul şi chiar persoanele cele mai apropiate, din familie.

 

Nota personala:

8.5/10


y21fol.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Don't Be a Menace to South Central While Drinking Your Juice in the Hood

 

Filmul este o parodie a filmelor cu afro-americani ("Boyz N. the Hood", "South Central", "Menace II Society", "Higher Learning" şi "Juice").
Ashtray se întoarce în cartierul în care a crescut reîntâlnindu-şi tatăl, dar şi prietenii.

 

Un film interesant, merită vazut!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Christian Bale... s-a cam rasuflat in ultima vreme.

Mi a placut de freza lui "A La Basescu" in American Hustle...

Dar a fost praf in Out of Furnace sau The Fighter

 

American Psycho, The Prestige, Equilibrum, cateva titluri care-mi vin in minte. In ultima vreme e cam greu sa gasesti un film bun oricum. Eu revizionez titluri vechi de pe vremea lui Scorsese gen Goodfellas :) Ce sa-i faci, asta e industria, asta cere publicul asta se ofera.


Memento Mori

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ultimul film (bun) vazut :

 

A.Million.Ways.to.Die.in.the.West

http://www.imdb.com/title/tt2557490/?ref_=nv_sr_1

 

Albert (MacFarlane)e un crescător de oi extrem de laș pe care Louise (AMANDA SEYFRIED din Les Misérables, Mamma Mia!), iubita lui, îl părăsește pentru un alt bărbat, prosperul proprietar al unei mustețării, Foy ((NEIL PATRICK HARRIS din  How I Met Your Mother, Hedwig and the Angry Inch) după ce nu are curaj să ia parte la o încăierare cu pistoale.


Când în oraș își face apariția o misterioasă femeie senzuală, Anna (CHARLIZE THERON din Snow White and the Huntsman,…

Share this post


Link to post
Share on other sites

In ultimele saptamani am vazut asa

 

Das boat 1981 

 

8/10

 

The Shining 1980

 

9/10

 

Black Swan

 

8/10

 

Si am revazut Fight Club pentru a 4'a oara in seara asta.

 

10/10

 

Nu am mai postat si review-uri...este tarziu.


I was lookin' back to see if you were lookin' back at me
To see me lookin' back at you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let's Be Cops

http://www.imdb.com/title/tt1924435/

Este cea mai tare comedie cu politisti, doar ca... eroii sunt impostori! Doi
prieteni la catarama (Damon Wayans Jr. si Jake Johnson) se gândesc serios sa
lase metropola pentru oraselul de bastina si, ca sa mai uite de probleme, se duc
la cea mai tare petrecere cu costume. Îmbracati în uniforme de politisti, cei
doi amici devin senzatia cartierului, dar vor ajunge cât ai clipi din ochi sa
aiba probleme nu doar cu gansteri în toata regula, ci si cu detectivi vânduti
mafiei. Vor face ei fata provocarilor?

 

O comedie buna, nota 8,5/10.


y21fol.gif

Share this post


Link to post
Share on other sites

Let's Be Cops - 6,  nu mi s-a părut cine ştie ce

Guardians of the Galaxy - 8, a fost interesant, nu l-am aşteptat cu nerăbdare, deci nu aveam pretenţii mari, dar a fost ok.

Dawn of the Planet of the Apes - 7, could've been better!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Starship Troopers

http://www.imdb.com/title/tt0120201/

 

7/10 Unul dintre cele mai bune filme de categorie B

 

 

 

Candva, in viitor, in Buenos Aires, patru tineri, baieti si fete, se pregatesc sa devina ofiteri ai Serviciului Federal. Carmen doreste sa devina pilot, Carl vrea sa activeze in cadrul sectiei de consultanta, Rico si Dizzy se pregatesc ca infanteristi. Acestia din urma, devin rivali, pentru ca amandoi sunt indragostiti de Carmen. Ei nu stiu insa ca un mare pericol pune in primejdie existenta oamenilor pe Pamant: atacul violentelor insecte uriate de pe planeta Klendathu. Prinsi in lupta dura impotriva acestor creaturi, cei patru vor redescoperi ca mai presus de orice sentiment e forta prieteniei si solidaritatii umane.

I was lookin' back to see if you were lookin' back at me
To see me lookin' back at you

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...