Jump to content
nFo

Aniversare cu Discount - 20 de ani Amazon

Recommended Posts

6GnoV.jpg

 
Amazon anunță o zi de mari reduceri și oferte, pe 15 iulie, la nivel global (adică pe site-urile din SUA, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia, Franța, Canada, Austria și Japonia), cu mai multe oferte decât la Black Friday, zic ei. Ocazia este aniversarea a 20 de ani de existență a magazinului Amazon.

 

The catch? Ofertele vor fi disponibile doar membrilor clubului Amazon Prime. Membrii Prime au o parte de beneficii importante pe Amazon, precum livrare rapidă gratuită, acces la Prime Music și Prime Video unde poți urmări, stocare foto nelimitată pe serverele Amazon și acces la o bibliotecă Amazon, de unde poți împrumuta câte o carte pe lună gratuit, așa că practic citești multe fără a plăti pentru ele.

 

Pentru noi nu funcționează livrarea rapidă, pe care mi-aș dori-o pentru a scoate Poșta Română din ecuație; nici măcar din Germania nu se trimite aici cu fast shipping.

 

Vrei să beneficiezi totuși de ofertele de pe 15 iulie? Atunci fă-ți cont Prime! Vestea bună este că poți încerca gratuit 30 de zile opțiunea Prime, iar apoi o poți anula. Dacă vrei să rămâi membru în continuare, pe Amazon Germania costă 50 de euro/an, iar pe Amazon SUA costă 99 de dolari/an (adică 224 lei vs 400 lei, pentru că dolarul a crescut enorm).

 

Așadar, ce țară să alegi pentru contul Prime gratuit? Din păcate, situația nu-i simplă aici întrucât avem următoarea situație:

  • SUA – oferte mai multe, dar Prime mai scump, iar puține produse se livrează și în România, apoi transportul este mai scump și se adaugă taxe vamale la calcularea prețului.
  • Germania – Prime mai ieftin, dar oferte mai puține din care să alegi, însă mai multe se livrează în România și transportul este în general mai ieftin (e cel mai apropiat Amazon de noi, împreună cu Austria).

Cum un cont Prime făcut pe Amazon Germania nu-ți dă acces și la ofertele Prime din SUA, situația devine mai complicată și trebuie să alegi. Nu știu dacă în perioada de 30 de zile gratis poți activa Prime pe ambele țări, dar ca să treci peste asta ai putea să mai faci încă un cont și gata, nu să-l folosești pe același.

 

Linkuri la: Amazon Prime SUA și Amazon Prime Germania.

 

Pentru limba germană puteți rezolva orice cu click dreapta în pagină și Translate to English. Puteți face cont și pe alte țări Amazon, nu-i bai, dacă vreți Prime în acea țară. Dacă nu vreți Prime, vă puteți loga pe Amazonul oricărei țări cu contul făcut pentru altă țară.

 

articol preluat de pe nwradu 

Share this post


Link to post
Share on other sites

nimic interesant care sa mi atraga atentia (nu tu reduceri la i7 / gtx 980 ti / vinyl players) 

 

am luat totusi un Anker® 2nd Gen Astro E5 16000mAh Dual USB Port External Battery Charger with PowerIQ ™ technology (Black) la 30 de euro

 

alternativ as fi luat : RAVPower 16000mAh 4,5A la 33 de euro (pentru ca are review-uri mai multe pe amazon.com comparativ cu ankerul mai sus mentionat) 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

×
×
  • Create New...