Jump to content

Recommended Posts

Salut,

 

As dori sa stiu ce tip de casti aveti/folositi pentru 

 

1. Calculator / Laptop / CD Player din sufragerie = Player/Sursa fix(a)

 

2. Mp3 Player / iPod / Telefon Mobil = Player Portabil

 

Va rog sa precizati : Marca / Model / Ce va place / Ce nu va place (defectiuni / claritate / bass) / Cat de des le folositi (ore pe zi/saptamana) / Ce ascultati la ele (gen muzical si calitate audio : mp3 / aac / wav / flac)

 

 

 

 


Stai chill...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da' tare curios mai ești! eu folosesc o pereche de căști A4tech vai de ele, sunt făcute praf, lipite cu scoci și alte alea, schimbatorul de volum e foarte sensibil, uneori se aude într-o singură ureche, din fericire încă funcționează + o pereche de căști no name pentru telefon/laptop.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sony bass reflex headphones le folosesc pe un ipod shuffle. Nici nu stiu de unde le am. Le-am gasit printr-o cutie si de atunci le folosesc. Ascult trance la 320 kbps si seturi care de obicei sunt la 128

 

 

AKG k 912 la pc. le folsesc pt ca le-am primit cadou. Nu ma impresioneaza prea mult tare 


30ttqpt.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. Pentru PC folosesc o pereche Sennheiser HD 555 la care am facut si acel mod care il puteti gasi pe youtube. Claritatea este foarte buna pe mai toate frecventele insa asta si ma deranjeaza la ele, ca sunt foarte liniare. As fi vrut sa aiba putin mai mult bass dar acesta e unul din dezavantajele castilor deschise (cel putin a celor din marca Sennheiser), bassul este foarte flat. Trebuie sa precizez inca ceva, la vreun an si jumatate dupa ce le-am cumparat s-a crapat plasticul in amandoua locuri unde este legat headbandul de casca (mai precis, desupra locului unde scrie HD555); e vreun defect de fabrica sau e din cauza ca am eu capul mai mare - asta nu o pot spune.

Ce altceva pot spune?! Sunt foarte usoare, in consecinta, le poti purta mult timp. Se aud superb pe majoritatea genurilor muzicale dar, probabil, daca esti un fan infocat al muzicii electronice probabil ca nu vei fi prea multumit de ele, datorita faptului ca nu dispun de un bass mai "adanc".

2. Pentru MP3 Player folosesc o pereche de Pionner, nu mai stiu exact ce serie (ceva ca modelul acesta: http://www.emag.ro/casti-audio-cu-banda-pioneer-alb-se-mj502-w/pd/DP56JBBBM/). Sunt foarte usoare, pliabile, se aud foarte bine (pe mp3 player folosesc mp3 v0) insa sunt nemultumit de constructia de plastic care iti da impresia ca se pot rupe foarte usor daca nu ai grija de ele.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 x Panasonic in ears pentru PC / smartphone - 25 de Roni @ altex.

 

1 x Sony in ears pentru mp3-uri  @ Sony W350i.

 

Le folosesc zilnic. Nu prea arunc cu banii, prefer calitatea la costuri minime. ;)


3678182622.png3678187660.png

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.emag.ro/casti-sony-mdr-zx100b-negru-mdrzx100b-ae/pd/EQR7DBBBM/

Castile pentru PC, se aud Bine spre Foarte Bine, Bassul lasa de dorit, sunetul este clar si nu au probleme. Desi sunt din plastic s-a intamplat adesea sa ma asez pe ele sau sa trag de cablu si spre uimirea mea rezista extrem de bine. Nota 9/10 pentru pret/calitate

 

http://www.emag.ro/casti-cu-microfon-samsung-hs-130-albe-eo-hs1303wegww/pd/DRPRXBBBM/

 

Pentru Bici, alergat, plimbat. Se aud net superior tuturor castilon inear pe care le-am testat. Bass puternic pe timpan, claritate deosebita plus avantajele ce le leaga de telefon

Share this post


Link to post
Share on other sites

Acasa: Ultrasone Pro-550, revizia mai veche, albastre, conectate la un Asus Xonar DGX. Ma gandesc sa schimb sursa cu una mai buna, dar modelul asta cam are nevoie de amplificare si o sa ma ajunga cam multi bani. Sunetul este incredibil, in muzica, filme si in special in jocuri. FR-ul este v-shaped cam ca la toate Ultrasone-urile, ceea ce le face excelente pentru muzica electronica si hip-hop. Claritatea este foarte buna, cred ca ar putea fi si mai buna cu o sursa mai buna. Bassul este punchy, dar tight, nu se scurge in toate frecventele, exact cum imi place. Punctul cel mai slab al lor este confortul, care este doar decent. Le simti pe cap dupa cateva ore de ascultare.

 

On-the-go: http://www.gsmnet.ro/handsfree-originale/handsfree-sony-mh750-original--56543 conectate la un Nexus 5. Modelul asta e un derivat al Sony MH1, cu un FR aproape liniar. Pe departe cel mai bun model de tinut la purtator pana la ~100 RON.

 

Ascult preponderent rap si electronica. Acasa incerc sa gasesc cea mai buna calitate, FLAC de obicei, desi nu simt diferenta intre el si un mp3 320kbps. Muzica pe care o ascult in general nu e prea bine masterizata. Tocmai de-asta nici nu-mi ocup memoria telefonului decat cu mp3-uri.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pentru Muzica : AKG K712 PRO (detalii excelente + bass fin) 

Pentru "General" : Sennheiser HD 598 (detalii medii-pro + bass mai definit)

Pentru Nevasta : Audio-Technica ATH-M50 (detalii medii + bass puternic)

Pentru "Afara" : Earpods ... nu comentez pentru ca Apple nu face produse audio

Pentru ele... am rupt de la gura

 

Photo : http://i.imgur.com/H58xzBr.jpg


Stai chill...

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. La PC - O pereche de casti Teac de vreo 5-6 ani. Nu folosesc castile prea mult dar sunt acolo. Emit sunet si cam acolo ma opresc la partea cu calitatea. S-a dus de mult "pielea" de pe pad-uri dar trebuie sa recunosc ca in afara de asta, refuza sa moara.

2. Portabile - Am comandat acum vre-o 2 saptamani o pereche de Xiaomi Pistons ridicate in slavi de pe site-urile de profil pt calitatea sunetului si a constructiei la doar $20. Uni jura ca se aud mai bine ca unele casti >$100 altii ca sunt pocnitori dar toti sunt de acord ca sunt cele mai bune casti ieftine care le-au auzit. Ca aspect mi se par geniale, au mic si controller pe cablu, si in caz ca au calitatea sunetului jumatate din cat sunt de laudate eu sunt multumit. Revin cu niste pareri cand imi ajung.

Share this post


Link to post
Share on other sites

1. la PC - AKG k-340 (schimbate paduri cu velur luate de pa ebay), leagate la CEntrance DACMini, care sunt conectate la Audiolab M-DAC prin cablu solid silver cu mufe rhodium, care sunt conectate la placa USB ppastudio cu clock custom prin cablu Clearlinks Plus. Senzatia de imagistica 3D foarte buna.

2. portabil - Crossfade V Moda LP2 (la servici, bass foarte bun); Bose QuietComfort QC2 (la drumuri lungi, in interes de servici, comode cand exista zgomot din cauza transportului); westone 3 (ultraportabile, pe folosite in drumetii, in excursii personale, sunet cu detalii foarte precise)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recent mi-am tras si eu niste Beyerdynamic DT 990 Edition (varianta pe 32 ohm). Le ascult dintr-un Fiio E10K sau dintr-o Asus Xonar DX, in functie de situatie (Fiio e mai bun pentru muzica, Xonaru' e mai bun pentru jocuri). Inca sunt in faza de "burn-in", dar pot sa spun ca deja m-au impresionat. Bassul se duce foarte jos si e precis ( nu ma asteptam la asa ceva de la niste casti deschise), nu se baga peste celelalte frecvente, mediile sunt foarte clare, detaliate si bine "conturate", iar inaltele sunt... superbe. De asemenea, "scena" e destul de larga si instrumentele sunt foarte bine pozitionate in spatiu (in functie de melodie).

 

Cu ocazia asta am aflat si eu ca nu multe albume hip-hop romanesti sunt si bine masterizate.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sennheiser HD 25,  legate la pc cu o placa Native Instruments Audio Kontrol 1. Sunt tot timpul cu ele pe cap, ca stau toata ziua la calculator. Cand ies din casa le iau cu mine, le pun la un iphone 4 si suna la fel de bine. Bune cand pun muzica [CDJ 800 II si Ecler Nuo 4], bune cand ma cearta nevasta, bune cand plange ala micu', bune cand e frig afara ca tin de cald [am earpadurile de velour]. Am avut si Sennheiser HD 555 dar le-am facut cadou unui prieten dupa ce le-am luat pe astea. Erau mai bune doar de frig. Si parca vibra capul cand le dadeai bas, gen subpack, si aia era mai ok.


Cred ca de cand am luat 25 am stat mai mult cu ele pe cap decat fara. Nu am ce sa le reprosez. Le-am schimbat cablul o data, lu' ala micu' ii place sa se joace cu ele. Cablul e scump dar tine bine, chiar daca mie mi-a cedat. Nu va puteti imagina ce face ala micu cu ele.


Le dau doar flacuri din foobar si aac 320 vbr de pe iphone. muzica electronica in general, old school dubstep si dnb in special.


Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...