Provocarea Campionilor Posted June 21 Report Posted June 21 Tracklist: 1 Bun Venit În România 4:10 2 Doar Cu Tine 4:05 3 Capu' Face, Capu' Trage 4:13 4 Iubirea Mea Pentru Bani 4:48 5 Merit Eu... 4:49 6 Eu Mă Rog Noaptea La Stele 3:59 7 Mă Rog La Poza Ta 4:53 8 Leagă Doamne, Lanțuri Grele 4:12 9 Lumea S-a Schimbat 4:25 10 Poa' Să Vină Armata 4:21
Provocarea Campionilor Posted June 22 Author Report Posted June 22 39 minutes ago, nFo said: Dar nu am pus bine link ul
Provocarea Campionilor Posted June 23 Author Report Posted June 23 3 hours ago, nFo said: Albumul nu e pe tracker... Am înțeles dar știu că nu e lista pieselor dar poți trimite un link de torrent în format Flac?
nFo Posted June 24 Report Posted June 24 20 hours ago, Provocarea Campionilor said: Am înțeles dar știu că nu e lista pieselor dar poți trimite un link de torrent în format Flac? nu pot... pentru ca 23 hours ago, nFo said: Albumul nu e pe tracker... Martzy 1 Stai chill...
Provocarea Campionilor Posted June 30 Author Report Posted June 30 11 hours ago, aihant.agh said: Are cineva link? Îmi pare rău dar nu am link? O să mă ajute ei
nFo Posted June 30 Report Posted June 30 21 hours ago, aihant.agh said: Are cineva link? 10 hours ago, Provocarea Campionilor said: Îmi pare rău dar nu am link? O să mă ajute ei On 6/23/2026 at 9:06 PM, nFo said: Albumul nu e pe tracker... Ca sa ne intelegem: pe forumul acesta nu se pun link-uri la filehost-uri cu albume arhivate... Stai chill...
Recommended Posts