comatome Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 Salut! Zilele trecute am luat telefonul fiica-mii care e rootat si stergand unele chestii cu titanium backup am sters din greseala serviciile google + magazinul google. As vrea sa reinstalez gapps-ul compatibil din nou in recovery mod insa nu reusesc. nu pot intra in meniu in recovery mod. cu cele 3 taste simultan apasate intru in recovery insa nu am nici un meniu doar o informatie. am instalat rom manager cu care imi arata robotelul culcat cu semnul exclamarii si la fel nici un meniu. Bootloaderul l-am descuiat cu BL-unlock.(cred, telefonul mi s-a restartat dupa). Rom manager zice ca CWM nu e compatibil cu telefonul. O alta solutie sau altceva ce pot sa fac cine ma indruma? telefon LG E440
nFo Posted November 19, 2014 Report Posted November 19, 2014 1 xda e cel recomandat pentru droid issues 2 root-ul + programele cu acces de root se ruleaza pe proprie raspundere 3 zici ca nu poti intra in recovery mod (practic poti...dar nu ai optiuni) insa poate poti boota normal telefonul (putin probabil, dar daca poti incearca un factory reset + update firmware) Stai chill...
comatome Posted November 19, 2014 Author Report Posted November 19, 2014 in sfarsit am reusit sa reinstalez softul original cu un program de la LG. partea buna e si ca s-a pastrat tot ce aveam inainte in telefon. s-a dus root-ul dar e ok. am cautat tot felul de metode complicate de flashuire dar eu de fapt nu cautam unde trebuie. mersi
Recommended Posts