Jump to content

Recommended Posts

Posted

iohannis_carte_11169700.png

Sunt foarte bucuros s? v? anun? c? a ie?it de sub tipar cartea mea, ”Pas cu pas”. Este un volum autobiografic în care am încercat s? vorbesc altfel despre mine, despre cariera mea, despre felul în care m-am format ?i despre ce vreau s? fac în calitate de Pre?edinte al României.

Am crezut c? cea mai potrivit? form? pentru a-i l?sa pe oameni s? m? cunoasc? a fost s? scriu despre mine. Mi-am spus mereu c?, dac? munce?ti pentru o treab?, nu o ui?i. S? scriu despre via?a mea, care, într-o mare m?sur?, se suprapune cu munca mea, m-a f?cut s? în?eleg, înc? o dat?, c? lucrurile chiar a?a stau. Este o constatare verificat? nu numai în anii în care am fost primar. Este o concluzie pe care am tras-o dup? o via?? în care am pus um?rul la destul de multe lucruri. Este ?i concluzia acestei c?r?i.

Aceasta nu este neap?rat o carte de memorii, de?i con?inutul ei ?ine, într-o oarecare m?sur?, de memorialistic?. Este mai degrab? povestea unor lupte câ?tigate, una de care fiecare dintre noi are nevoie la un moment dat.

Am adunat în aceast? carte momente din via?a public?, încercând s? refac, din ceea ce a selectat memoria, traseul profesional care m-a adus de la catedra de fizic? la ipostaza de candidat pentru pre?edin?ie. Am inclus în ea ?i lucruri personale, dar nu am f?cut-o neap?rat pentru a r?spunde curiozit??ii celorlal?i. Am recuperat acele întâmpl?ri, întâlniri sau detalii care au spus ceva despre felul în care m-am format, despre valorile pe care le-am pre?uit. Identitatea mea personal? a umplut, prin intermediul faptelor, dar ?i prin aceste principii în care am crezut, rolul de persoan? public? pe care l-am ocupat de mai bine de paisprezece ani.

A citit-o cineva? Ceva p?reri, merit? citit??

Nu am ?tiut în ce sec?iune s? postez a?a c? am postat aici.

Posted

Consider ca informatiile din carte sunt deja expuse pe tv (intr o maniera mai mult sau mai putin manipulanta) 

Avea alt farmec daca lansarea autobiografiei era facuta in anul 4 de presedintie ;)

Stai chill...