Jump to content

Recommended Posts

Posted

Jocul asta abia peste vreo 5 ani o sa imi permit sa il joc . Daca mi-as cumpara acum componenetele pc foate puternice si scumpe pe care o sa le ceara jocu asta , dau faliment .

Posted

Faliment...aiurea...pân? ?i mie o s? îmi mearg? pe low la rezolu?ie hd ready pe râ?ni?a veche de 5 ani cu athlon 2 x4 620 ?i gt 730 + 12gb ram, adic? merg decent cod aw, ryse ?i nu merge gta v, nu? Dar stai a?a s? vezi peste câteva luni distrac?ie cu noul i7 4790 si r9 280 cu 3gb ddr5 ?i 16 gb ram, cred c? o s? ruleze la 40 fps+ constant în full hd...cu toate detaliile pe ultra.

3678182622.png3678187660.png
Posted

Faliment...aiurea...pân? ?i mie o s? îmi mearg? pe low la rezolu?ie hd ready pe râ?ni?a veche de 5 ani cu athlon 2 x4 620 ?i gt 730 + 12gb ram, adic? merg decent cod aw, ryse ?i nu merge gta v, nu? Dar stai a?a s? vezi peste câteva luni distrac?ie cu noul i7 4790 si r9 280 cu 3gb ddr5 ?i 16 gb ram, cred c? o s? ruleze la 40 fps+ constant în full hd...cu toate detaliile pe ultra.

Decat sa joc gta 5 pe low si sa se vada mai prost decat gta 4 pe high , mai bine mai joc inca o data gta 4 . Plus ca daca gta 5 va fi la fel de prost optimizat ca si gta 4 , atunci cu rasnita ta si a mea de pc (  chiar de a mea e putin mai buna  :P ) va merge pe low cu 10 fps  , si mai bine joc Solitaire in situatia asta .   Ce mi-o fi  trebuit mie acum 5 ani cand am schimbat monitorul sa-mi iau  fullHD ,  nu mi-a ajungea ceva mai putin  :wacko:

Ce sa fac , sunt si pretentios , sunt obisnuit sa se vada si sa se miste bine jocurile .

Posted

Jocul asta abia peste vreo 5 ani o sa imi permit sa il joc . Daca mi-as cumpara acum componenetele pc foate puternice si scumpe pe care o sa le ceara jocu asta , dau faliment .

Vinde-ti un rinichi ..

Posted

Decat sa joc gta 5 pe low si sa se vada mai prost decat gta 4 pe high , mai bine mai joc inca o data gta 4 . Plus ca daca gta 5 va fi la fel de prost optimizat ca si gta 4 , atunci cu rasnita ta si a mea de pc (  chiar de a mea e putin mai buna  :P ) va merge pe low cu 10 fps  , si mai bine joc Solitaire in situatia asta .   Ce mi-o fi  trebuit mie acum 5 ani cand am schimbat monitorul sa-mi iau  fullHD ,  nu mi-a ajungea ceva mai putin  :wacko:

Ce sa fac , sunt si pretentios , sunt obisnuit sa se vada si sa se miste bine jocurile .

Realizezi faptul c? GTA V pe low se vede mai bine decât GTA IV pe high, nu-i a?a? Din cauza engine-ului grafic next gen folosit care e mult mai îmbun?t??it decât la IV. De exemplu: eu joc Ryse pe rezolu?ie  hd ready cu toate detaliile pe low ?i mi se pare c? se vede foarte bine. Pe de alt? parte, nu am setat de curiozitate grafica la high ca s? m? oftic c? nu merge cursiv, a?adar neavând un standard dup? care s? m? ghidez, nu fiindc? nu se poate ci fiindc? nu vreau, , pân? iau pc-ul nou, dac? le las pe low, se v?d "bine" deocamdat?.M? mul?umesc cu ce am ?i merge foarte bine...Ce mai conteaz? câteva luni :D Pe de alt? parte, în locul t?u a? merge pe un PS 4 la promo?ie, dup? ce o s? poat? fi modat? consola. A?a ie?i mult mai ieftin, pentru jocuri.

Posted

Nu sunt gamer de fel, dar jocuri precum gta3, vice city fac parte din educatia mea :)))

Am sarit peste san andreas si gta 4, dar pe asta abia il aspept. 

P?i foarte r?u ai f?cut, San Andreas e excelent, caterinc? maxim?, eu îl am ?i acum în telefon. La fel ?i IV, e instalat în PC. Highly recommended.

Posted

P?i foarte r?u ai f?cut, San Andreas e excelent, caterinc? maxim?, eu îl am ?i acum în telefon. La fel ?i IV, e instalat în PC. Highly recommended.

Eram in primii ani de facultate in perioada aia. Erau altele prioritatile :))) nu prea era timp de jocuri. Singurul joc pe care am continuat sa-l joc a fost CS 1.6 si asta pt ca dupa 2-3 mix-uri mergeam la bere :)))

30ttqpt.jpg

• 1 month later...
Posted

Au aparut cerintele de sistem . Mie inca nu-mi vine sa cred ce modeste sunt . Probabil au reusit sa-l optimizeze la fel de bine ca pe Max Payne 3 . 

Cerin?e minime:
• OS: Windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, Windows 7 64 bit Service Pack 1, Windows Vista 64 bit Service Pack 2 (plac? video NVIDIA recomandat? dac? rula?i Windows Vista)
• Procesor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz (4 CPUs) / AMD Phenom 9850 Quad-Core Processor (4 CPUs) @ 2.5GHz
• Memorie RAM: 4GB
• Plac? video: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
• Plac? de sunet: 100% compatibil? cu DirectX 10
• Hark disk: 65GB
• Unitate optic? DVD

Sistem recomandat:
• OS: Windows 8.1 64 bit, Windows 8 64 bit, Windows 7 64 bit Service Pack 1
• Procesor: Intel Core i5 3470 @ 3.2GHz (4 CPUs) / AMD X8 FX-8350 @ 4GHz (8 CPUs)
• Memorie RAM: 8GB
• Plac? video: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
• Plac? de sunet: 100% compatibil? cu DirectX 10
• Hark disk: 65GB
• Unitate optic? DVD

Grand Theft Auto V va fi lansat pentru PC pe 24 martie 2015.