johnake Posted December 6, 2014 Report Share Posted December 6, 2014 Posta?i aici melodii cu versuri ce ating nivelul poeziei, indiferent de gen. S? pune?i ?i versurile, pe lâng? video. Încep eu cu Deliric & Silent Strike - Ambrozie: I. Am scris versuri cu sângeDar din gre?eal? am ?ters cu lacrimi de înger?i-a r?mas foaia goal??i-acum foaia plânge, i-e dor de cerneal?.De silabe, când accente cad pe vocal?.Iau alt? coal?, curge sudoare din peni??,Gânduri ies sub soare din temni??.Orgoliul las? masca jos, de-actri??.Ambrozie vie de vi?? învie sim?uri din fiin??.?i-?i zic cât de clar se poateÎn mine le-ard pe toate,C? sunt bine, c? sunt r?u,C?-s pe vine, c?-s pe coate,Nu pot sa las de-oparte,C?-s unul dintre gloateTripate pe profit,Tripate c? tr?iesc jumate.C? sunt unul dintre ei,Sunt unul dintre zei, care-s orbi,Care scorm cu ciocuri de metal, care sorbSânge viu, ?i-mpart un p?mânt mort, ca pe tort...M?car eu unul nu-s de-acord!II. Ora?u-i un mare bal mascat, umblu deghizat,V?d viitorul printr-un bol de cristal spartM? face distant,M? face s? scot ghearele din start,S?-mi ascut col?ii,Ascun?i dup? m??ti de fier ca robo?ii.Ho?i cu to?ii, privim neputiincio?i ca idio?ii,Cum ne fur?m copil?ria, ne priv?m de emo?ii.Lac?te la z?vor din spatele por?iiNu las' pe nimeni s? intre,Ascuns dup? sarcasm ?i cuvinte;Cinism cât cuprinde,Inima-i subjugat? de minte, te mintePân? rolul te prindeÎntr-o pies? de teatru proast? -E piesa noastr?.Mâzg?lesc rolul vie?ii mele cu past?C?-s scenarist, regizor, produc?tor ?i-artist,Compozitor pentru fundal sonor ?i cascador la risc,Am scut de fier, otrav?-n plisc,Ce-ascul?i e ce am scurs din el, otrav?-n disc.III. Sunt fraze pe care le scriu greu;Nu prea-mi deschid sufletul mereu.Am înv??at c? suferi tu,Sau superi tu pe altul, euÎnchid în mine tot?tiu c?-i prost, ?tiu c? pot s? pun stop,?tiu c? pot s? scot s? nu le-ngrop; SuntGata s? urlu cu voi,Sunt unul cât doi, personalit??i multipleLe pun pe foi, le rup apoi, leScriu din nou, le-arunc în foc, le scriu cu stil nouLe scriu la fel cu-n alt stilou, le scot din foc(Las' c? le sting eu!)Oricum sunt foi la indigo, ce îngân? ce-?i zic euCu vân?, cu fric?, ascult? cum pic?! whothefuckisnelu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterEco Posted January 10, 2015 Report Share Posted January 10, 2015 consider ca merita un loc in acest topic PUBLIKA - Unde esti Te-a? picta galben, ca-o floare de maiAr fi trec?toare, dar tu ai s? staiMai bine ro?u, ca cerul târziuLung ca ?i nop?ile cu suflet pustiuTe-a? face flori de câmpS? fii ?i verde ?i alb?Ai fi ?i fluturi movS-ar?t cât mi-e?ti de drag?CHORUSDac-a? aflaUnde e?tiTe-a? face s? iube?tiTe-a? face s? iube?tiAi fi albastru, ca cerul seninAi plânge ploaie cu un suspinStele ?i nori de puf, ai face cu-un s?rutCHORUSDac-a? aflaUnde e?tiTe-a? face s? iube?tiTe-a? face s? zâmbe?tï https://www.youtube.com/watch?v=mbhmSgsgrJ0 “Without music, life would be a mistake.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisterEco Posted June 10, 2015 Report Share Posted June 10, 2015 “Without music, life would be a mistake.” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts