nFo Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Tocmai ce am vazut primul episod si efectiv m am indragostit. Nu vreau sa dau spoilere prea multe, asa ca o sa mentionez doar un scurt dialog genial/acid/comic din contextul fiului emo al lui Capitanu si ce muzica asculta el : - Asta e emo. Asculta doar muzica de aia de taiat venele. - Temisan ? .... Stai chill...
rebelu31 Posted January 18, 2015 Report Posted January 18, 2015 Am urmarit cele 4 episoade, aparute pana acum, are multe replici interesante, actiunea e buna, e un serial si pe gustul meu (nu sunt foarte pretentios). P.S - am vazut ca sunt perosane care se plang cum ca cameramanul ar suferi de Parkinson !
nFo Posted January 19, 2015 Author Report Posted January 19, 2015 Sunt intr-adevar momente cand filmarea pare facuta cu telefonul (adica in alergare dupa actorul principal) dar asta e vina regizorului. Daca vrei imagine cursiva si fara vibratii trebuie sine si cameramani fara "parkinson". Dar... daca regizorul zice ok, atunci asa ramane. Momentan sunt la episodul 3 din cele 5 lansate. Parca e usor lungit degeaba, pana la cele 40 minute si ceva, dar sa speram ca procentul de actiune din intreaga durata a episodului ramane constant pe viitor. Thumbs up in continuare. PS. Mi-e greu sa cred ca Serban Pavlu (pacaliciul de la In Puii Mei) va avea roluri mai mari decat acesta in intreaga sa cariera de actor. Pana la toata coada nu e nici Iures si nici Morgenstern. Stai chill...
DonaldTrump Posted January 19, 2015 Report Posted January 19, 2015 In fiecare episod ai actiune buna si scene pe care ,parerea mea, e prima oara cand le vad intr-un serial romanesc, e de nota 10.
nFo Posted January 20, 2015 Author Report Posted January 20, 2015 Mi se pare ca intro sun? un pic a Dexter & Requiem for a dream Stai chill...
DonaldTrump Posted January 21, 2015 Report Posted January 21, 2015 Mi se pare ca intro sun? un pic a Dexter & Requiem for a dream Intro-ul seamana manusa cu cel de la serialul ''Cei ramasi'' The Leftovers
nFo Posted February 9, 2015 Author Report Posted February 9, 2015 Frumoasa melodia de incheiere a primului sezon : Alexandrina - Orasul Umbre @ de pe albumul : Flori de spin Stai chill...
DonaldTrump Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 De 2 ani o ascult, acum a devenit cu adevarat hit, frumoasa moldoveanca <3
nFo Posted February 9, 2015 Author Report Posted February 9, 2015 De 2 ani o ascult, acum a devenit cu adevarat hit, frumoasa moldoveanca sper ca n ai poster cu ea, lipit pe tavan... in rest... Hai cu sezonul 2 Stai chill...
DonaldTrump Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 sper ca n ai poster cu ea, lipit pe tavan... in rest... Hai cu sezonul 2 No,o sa-mi fac un tatuaj cu ea..
socon Posted February 10, 2015 Report Posted February 10, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ORS3SQKezkU dar nici asta nu-i de lepadat.
nFo Posted October 6, 2017 Author Report Posted October 6, 2017 redarks and DonaldTrump 2 Stai chill...
Recommended Posts