nFo Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Tocmai ce am vazut primul episod si efectiv m am indragostit. Nu vreau sa dau spoilere prea multe, asa ca o sa mentionez doar un scurt dialog genial/acid/comic din contextul fiului emo al lui Capitanu si ce muzica asculta el : - Asta e emo. Asculta doar muzica de aia de taiat venele. - Temisan ? .... Stai chill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rebelu31 Posted January 18, 2015 Report Share Posted January 18, 2015 Am urmarit cele 4 episoade, aparute pana acum, are multe replici interesante, actiunea e buna, e un serial si pe gustul meu (nu sunt foarte pretentios). P.S - am vazut ca sunt perosane care se plang cum ca cameramanul ar suferi de Parkinson ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nFo Posted January 19, 2015 Author Report Share Posted January 19, 2015 Sunt intr-adevar momente cand filmarea pare facuta cu telefonul (adica in alergare dupa actorul principal) dar asta e vina regizorului. Daca vrei imagine cursiva si fara vibratii trebuie sine si cameramani fara "parkinson". Dar... daca regizorul zice ok, atunci asa ramane. Momentan sunt la episodul 3 din cele 5 lansate. Parca e usor lungit degeaba, pana la cele 40 minute si ceva, dar sa speram ca procentul de actiune din intreaga durata a episodului ramane constant pe viitor. Thumbs up in continuare. PS. Mi-e greu sa cred ca Serban Pavlu (pacaliciul de la In Puii Mei) va avea roluri mai mari decat acesta in intreaga sa cariera de actor. Pana la toata coada nu e nici Iures si nici Morgenstern. Stai chill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonaldTrump Posted January 19, 2015 Report Share Posted January 19, 2015 In fiecare episod ai actiune buna si scene pe care ,parerea mea, e prima oara cand le vad intr-un serial romanesc, e de nota 10. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nFo Posted January 20, 2015 Author Report Share Posted January 20, 2015 Mi se pare ca intro sun? un pic a Dexter & Requiem for a dream Stai chill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonaldTrump Posted January 21, 2015 Report Share Posted January 21, 2015 Mi se pare ca intro sun? un pic a Dexter & Requiem for a dream Intro-ul seamana manusa cu cel de la serialul ''Cei ramasi'' The Leftovers Link to comment Share on other sites More sharing options...
nFo Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 Frumoasa melodia de incheiere a primului sezon : Alexandrina - Orasul Umbre @ de pe albumul : Flori de spin Stai chill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonaldTrump Posted February 9, 2015 Report Share Posted February 9, 2015 De 2 ani o ascult, acum a devenit cu adevarat hit, frumoasa moldoveanca <3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nFo Posted February 9, 2015 Author Report Share Posted February 9, 2015 De 2 ani o ascult, acum a devenit cu adevarat hit, frumoasa moldoveanca sper ca n ai poster cu ea, lipit pe tavan... in rest... Hai cu sezonul 2 Stai chill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DonaldTrump Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 sper ca n ai poster cu ea, lipit pe tavan... in rest... Hai cu sezonul 2 No,o sa-mi fac un tatuaj cu ea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
socon Posted February 10, 2015 Report Share Posted February 10, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=ORS3SQKezkU dar nici asta nu-i de lepadat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nFo Posted October 6, 2017 Author Report Share Posted October 6, 2017 redarks and DonaldTrump 2 Stai chill... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts