nFo Posted September 21, 2014 Report Posted September 21, 2014 Sus mana cine are consola. Ce va jucati ? Ce jocuri ati cumparat ? (Am avut 5 jocuri de la pre-order printre care Fifa 2015 + Halo Spartan Assault / Am cumparat Ryse Son of Rome) Ce asteptati sa jucati ? (Momentan nu stiu de un joc exclusiv Xbox One care sa mi placa) Ce va enerveaza la consola ? (Nu pot sa fac media streaming prin remote + Joystick-ul e prea mare) Aveti Kinnect ? (Nu... si nu cred ca mi voi lua) PS. Consola a fost cumparata cu un discount serios... altfel eram exclusiv gamer de PS4 Stai chill...
nFo Posted September 26, 2014 Author Report Posted September 26, 2014 Update... Cat de imbecili pot sa fie cei de la Microsoft sa faci din share-ul pe facebook a unui gameplay inregistrat un process atat de elaborat. (Doar ca sa vada si pretenii ce golazzzo am dat cu Benzina) Pentru inceput te forteaza sa ti iei Xbox Live Gold (aka : Serviciul Contracost de Multiplayer) altfel se blocheaza aplicatia Upload Studio. Folosind Upload Studio (trim / colaj + adaugat comentarii sau efecte) poti sa urci alternativ pe OneDrive (fostul Sky Drive cu 15GB gratuti pentru filehosting personal). By default poti urca pe comunitatea Xbox Live. Mai exista si optiunea de upload pe Youtube, dar ala e alt mister nedeslusit. Intri pe OneDrive de pe pc si descarci video-ul (convertit in 720p si pixelat la greu) si de pe PC faci upload pe Facebook. Pe PS4 ... ai trim si share to facebook direct ... fara alte complicatii. Calitatea audio/video PS4 este incomparabila cu video-ul inregistrat pe Xbox One. maharet 1 Stai chill...
nFo Posted October 14, 2014 Author Report Posted October 14, 2014 Clar... ma enervez Ryse.Son.of.Rome-CODEX ... a fost lansat de curand... si initial era XboxOne exclusive... STF Microsoft maharet 1 Stai chill...
DonaldTrump Posted October 20, 2015 Report Posted October 20, 2015 Ne-am obisnuit deja cu zonele de console din mall-uri unde poti incerca jocuri noi sau poti participa la diversee turnee. Ei bine in Maritimo Shopping Center se va deschide un concept inedit de Xbox Lounge. Iata mai jos randarea:
nFo Posted October 21, 2015 Author Report Posted October 21, 2015 6 canapele / 6 console / 12 controllere / sucuri la suprapretz concept total inedit, care nu a mai post intalnit la cafenele / salile de net dar... daca esti un hipster cu inclinatii de gamer DonaldTrump 1 Stai chill...
nFo Posted February 3, 2016 Author Report Posted February 3, 2016 daca vrei sa cumperi jocuri pentru xbox one ... online vei afla ca tara noastra "is not supported" solutia e relativ simpla : faci un cont (pe microsoft.com) si un profil (pe xbox) la care setezi o tara de afara (de preferat USA / UK) adaugi cardul si spor la shopping. PS. daca nu vreti sa bagati cardul pe cont puteti sa cumparati vouchere cu jocuri de pe net (de exemplu : https://www.offgamers.com/browse/game-card/consoles ) Stai chill...
nFo Posted January 13, 2017 Author Report Posted January 13, 2017 Xbox One Console-Exclusives Confirmed for 2017 http://www.gamespot.com/gallery/xbox-one-console-exclusives-confirmed-for-2017/2900-1049/ Stai chill...
Recommended Posts