nFo Posted March 19, 2019 Author Report Posted March 19, 2019 melodia de mai sus imi aduce aminte de "Alina"... dar timbrul vocal e putin ragusito-ardeleano-indiano si seamana usor cu Stana Izbasa DonaldTrump 1 Stai chill...
MusicON Posted March 19, 2019 Report Posted March 19, 2019 Deci sa se stearga topicul asta. I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
DonaldTrump Posted March 21, 2019 Report Posted March 21, 2019 S-au sup?rat actora?ii c? au b?gat manele la premiile Gopo. Acuma serios, voi a?i stat vreodat? de vorb? cu actori? Nu chiar cei mai inteligen?i ?i rafina?i oameni din univers, ?ti?i ce zicem? Poate doar prin corpora?ii, pe la Macaz ?i pe la nun?ile din sudul ??rii s? se asculte mai multe manele decât în mediile de actori. Plus c?, dac? te deranjeaz? orice fel de muzic? pân? la punctul de a te ridica ?i a pleca din sal?, în timpul unei festivit??i, s-ar putea s? fii mai prost decât ?ia care ascult? manele. Manelele sunt UN EFECT al lipsei de educa?ie, fraierilor, nu o cauz? a ei. Nu pute?i s? respinge?i manelele pentru c? promoveaz? incultura, ar fi cazul s? lupta?i cu incultura ca s? nu mai r?sar? manele, ?ti?i ce zicem? ?i ia s? vedem, cam câ?i actori (sau oameni, c? tot veni vorba) din România lupt? cu incultura? Serios, voi a?i v?zut în ce joac? actorii români? Filme de doi lei, seriale de doi lei, emisiuni obosite ?i jenante, reclame la medicamente de burt? ?i miros nepl?cut la genitale, telenovele ?i pseudoreality show-uri pentru sp?la?i pe creier. Vre?i s? nu vi se mai cânte manele, b?, hiper-evolua?ilor? Atunci ia nu mai juca?i nici voi în manele, s? v? vedem! Ai dracului, ?ia se credeau la o festivitate la Copenhaga, au uitat c?-s în România. În România se ascult? multe manele pentru c? asta cere publicul, flatulatorilor. Dac? vre?i ca publicul s? asculte Bach, educa?i-l. Dar dac? ?i voi sunte?i dispu?i s?-i da?i publicului orice pentru bani, atunci ciocul mic ?i continua?i maneaua. PS - felicit?ri organizatorilor, oricum. Ar trebui s?-i pupa?i în ?ambal pe maneli?tii ?ia, c? f?r? scandalul ?sta am fi continuat cu to?ii s? credem c? Gopo e o camer? de filmat. #kmkz
MusicON Posted March 21, 2019 Report Posted March 21, 2019 De unde ai dat copy/paste ? gerxy 1 I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
nFo Posted March 22, 2019 Author Report Posted March 22, 2019 puteai sa faci topic separat... Stai chill...
DonaldTrump Posted March 22, 2019 Report Posted March 22, 2019 De unde ai dat copy/paste ? Cand esti chior ,nu semnaliza, ,mai citeste si vei afla de unde
nFo Posted July 7, 2019 Author Report Posted July 7, 2019 /artist.php?id=293 > The Best Of Star Commando 2002 > track #7 Stai chill...
DonaldTrump Posted July 8, 2019 Report Posted July 8, 2019 Ganacci fiind un cocalar care a trait alaturi de toti romanii cocalari plecati in Italia care asculta numai manele,e ceva normal, pe majoritatea nu ne a afectat sa facem drama la tv, i am dat muie si am ales alta scena.
DonaldTrump Posted July 9, 2019 Report Posted July 9, 2019 Plecasem de pe scena principala inainte cu 10 minute sa cante asta, asa ca m a durut la pulpa de tigan.
DonaldTrump Posted July 10, 2019 Report Posted July 10, 2019 Ma crezi bine, daca nu ma crezi iar bine,crezi ca as avea motiv sa te mint ? Cand te-am invitat la NEVERSEA te-ai dat lovit ,asa ca liniste.
nFo Posted July 11, 2019 Author Report Posted July 11, 2019 a scapat liviu la shaworma ) vreo cativa ani ) uite la tizu' pustiu ... zici ca doar salata si apa plata are in meniu Stai chill...
nFo Posted November 11, 2019 Author Report Posted November 11, 2019 hai ca avem o pitica /torrents.php?id=2750 cu timbru / voce buna... versurile insa sunt alta discutie https://www.youtube.com/watch?v=RFpKwqEhJoM Stai chill...
DonaldTrump Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 Vai de p*la mea cand ii aud vocea lu asta vomit....
nFo Posted November 12, 2019 Author Report Posted November 12, 2019 strict legat de voce... inregistrata / autotune / masterizata... nu-ti impartasesc starea de greata https://www.youtube.com/watch?v=pGiA7N99JKw poftim... cum suna "pre-manele edition" Stai chill...
DonaldTrump Posted November 12, 2019 Report Posted November 12, 2019 Chiar nu pot sa i suport timbrul , iar voce zero barat ,dabea reusesc sa o inghit pe Patricia
null Posted November 14, 2019 Report Posted November 14, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=lx02J8j77t4
nFo Posted November 14, 2019 Author Report Posted November 14, 2019 https://www.youtube.com/watch?v=lx02J8j77t4 /torrents.php?id=2345 Stai chill...
nFo Posted September 7, 2020 Author Report Posted September 7, 2020 @DonaldTrump iar mi se confirma ca nu trebuie sa ai asteptari mari de la urmatoarea generatie Stai chill...
nFo Posted January 20, 2021 Author Report Posted January 20, 2021 @DonaldTrump joac'o p'asta Stai chill...
Recommended Posts