Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca te uiti mai bine, postul este editat de nFo in totalitate.

Eu cand faceam rip-uri, le incarcam peste tot nu numai aici.

I was lookin' back to see if you were lookin' back at me
To see me lookin' back at you

Posted

Probabil se refera la continutul uploadat de altii. Nu ar fi ok sa se ia de aici si sa se dea cu paste in alta parte.

Tu daca faci un rip al tau, il poti pune unde doresti.

Posted
16 hours ago, doovorbe said:

Am intrebat acum a doua oara ca mi se parea un pic "ne-pirataresc".

1. ne-piratesc e faptul ca din start... MT nu s-ar alege cu nimic in schimb (unde e "reciprocitatea" de share de albume? ratia de 1 album descarcat la 1 album uploadat cu aceeasi calitate si raritate )

2. demotivezi comunitatea MT sa mai dea share la albume... care au fost urcate doar cu rugamintea sa nu se regaseasca in alte parti (pentru ca au fost obtinute dupa ce s-au investit resurse / anumite relatii cu artistii / casele de productie) => astfel unii membri se supara si nu se mai joaca de sharing-ul (e copilaresc, dar se intampla)

3. daca re...dacted nu ar avea continut romanesc, ce procent din totalul de membri crezi ca ar suferi ? 

Stai chill...

Posted
1 hour ago, nFo said:

MT nu s-ar alege cu nimic in schimb

demotivezi comunitatea MT => astfel unii membri se supara si nu se mai joaca de sharing-ul (e copilaresc, dar se intampla)

Scuze, eu sunt mai greu de cap si vreau sa fiu sigur ca inteleg bine. 🙂

Aici vorbesti ipotetic?

Avem voie sau nu sa luam albume de aici sa le punem si pe alte trackere?

Posted

Avem voie sau nu sa luam albume de aici sa le punem si pe alte trackere?

Din punctul meu de vedere, eu nu văd nicio problemă în asta atâta timp cât lași acolo creditele de release. Spre exemplu, pe-ale mele îți dau eu voie să le urci unde vrei. Acum, nu știu ce o să zică nFo despre restul... dar nu văd de ce ar fi asta o problemă. Nu mai e ca pe vremea bătăliilor între trackerele private :))). Eu zic să lăsăm informația să circule liber.

LE: torrents.php?type=uploaded&userid=1 -> Nu-s sigur că-s toate ripurile mele, dar 90% din ele sigur sunt.

Posted
1 hour ago, johnake said:

Din punctul meu de vedere, eu nu văd nicio problemă în asta atâta timp cât lași acolo creditele de release. Spre exemplu, pe-ale mele îți dau eu voie să le urci unde vrei. Acum, nu știu ce o să zică nFo despre restul... dar nu văd de ce ar fi asta o problemă. Nu mai e ca pe vremea bătăliilor între trackerele private :))). Eu zic să lăsăm informația să circule liber.

LE: torrents.php?type=uploaded&userid=1 -> Nu-s sigur că-s toate ripurile mele, dar 90% din ele sigur sunt.

Si eu cred ca ar avea de castigat MT daca drumul de aici catre alte trackere ar fi dublu sens.

Iar cei care nu vor sa dea si la altii (doar ei sa ia de la altii) pot sa scrie in descriere (cum scriu si internalii de pe alte trackere sa nu se distribuie materialul in primele 24 de ore sau 48), ei pot sa scrie niciodata. Cu toate ca nu inteleg asta, eu daca as vedea ce ripuiesc eu si la altii, m-as bucura, m-as simti "util" si ar insemna ca torrentele mele sunt apreciate. Plus ca poti sa faci cross-seed, nu tii 3 albume de-un fel, deci numai beneficii.

Posted

inteleg ca e o problema cu ratia pe red... si vrei sa ai buffer / rank / etc

dar "dublul sens" de care vorbesti (acea reciprocitate de share albume rare la calitate maxima - de care aminteam eu) nu exista in practica

esti liber sa faci un experiment oficial si sa anunti staff-ul red/pth de intentiile tale inainte de a lua ban pentru promovare "unsanctioned"

prove me wrong gordon ramsay GIF by MasterChef Junior

Stai chill...

Posted
2 minutes ago, DonaldTrump said:

Eu n am reusit sa intru la astia orpheus.network sa mi recuperez contul, ce sa mai vb de red .:)

E bine sa intri pe IRC in general, mai ales daca mai esti si pe alte trackere.

Iar Orpheus sigur o sa iti dea contul inapoi daca le explici ce s-a intamplat.

Si BLU a fost jos timp de cam o luna pana acum foarte recent si numai pe IRC vorbesc administratorii in situatii din-astea.

Filelist are si canal de fotbal, daca iti place, comentezi fazele la meciurile in direct cu adminii. 🙂

Salut!

Posted
8 hours ago, nFo said:

inteleg ca e o problema cu ratia pe red... si vrei sa ai buffer / rank / etc

dar "dublul sens" de care vorbesti (acea reciprocitate de share albume rare la calitate maxima - de care aminteam eu) nu exista in practica

esti liber sa faci un experiment oficial si sa anunti staff-ul red/pth de intentiile tale inainte de a lua ban pentru promovare "unsanctioned"

prove me wrong gordon ramsay GIF by MasterChef Junior

Nu ma pun sa iti demonstrez eu tie ceva, pentru ca regulile sunt reguli, trebuie respectate, iar tu esti de mai mult timp aici, ai incercat mai multe, deci stii mai bine.

Dar, inca o data, avem voie sau nu sa luam albume de aici sa le urcam pe alte trackere?

Cat despre buffer-ul de pe RED, nu poti sa il cresti prea mult cu albumele de aici pentru ca majoritatea nu sunt eligibile din cauza denumirilor folderelor, fisierelor, md5, ID3 tags, spectograme, samd., iar daca le modifici, tot 2 torrenti faci la un album. Faci mai repede buffer acolo daca ripuiesti singur discografii si antologiii si le urci. Ca sa le urci pe astea de aici, trebuie sa le iei la puricat pe fiecare in parte si iti ia mai mult timp asa.

Eu vreau doar sa pot sa dau trump la astea care nu sunt in regula aici si sa le inlocuiesc cu o versiune mai buna, iar alea care sunt in regula, sa pot sa le urc si pe RED, ca sa nu am aceleasi albume de doua ori, sa ma incurc in ele. Cateodata cand descarci un album si de aici si de pe RED, au acelasi nume la foldere si se face la tine in PC un singur folder comun in care sunt bagate melodiile si de la trackerul ala si de la trackerul ala.

Cu respect, salut!

Posted
3 hours ago, doovorbe said:

E bine sa intri pe IRC in general, mai ales daca mai esti si pe alte trackere.

Iar Orpheus sigur o sa iti dea contul inapoi daca le explici ce s-a intamplat.

Si BLU a fost jos timp de cam o luna pana acum foarte recent si numai pe IRC vorbesc administratorii in situatii din-astea.

Filelist are si canal de fotbal, daca iti place, comentezi fazele la meciurile in direct cu adminii. 🙂

Salut!

Posibil ca n am descarcat in ultimele 4 5 luni doar intram pe el,alt motiv nu vad. O fi fost ceva automat

rds.png oAfhFpXj.jpg

Posted
10 hours ago, DonaldTrump said:

Posibil ca n am descarcat in ultimele 4 5 luni doar intram pe el,alt motiv nu vad. O fi fost ceva automat

Da, suna ca si cum ti s-a inchis automat de la inactivitate, sigur ti-l reactiveaza.

Posted

Eu zic sa crestem aici comunitatea, sa pastram ce am gasit si sa contribuim daca putem.

Eu cred ca ce este aici este tezaur/patrimoniu, si daca luam de aici si punem in alta parte, se duce comunitatea de aici in jos (se supara x y, se pierde identitatea de punct sursa, si se strica ce s-a muncit aici de nn ani).

In cautarea mea de a reinvia niste torrente, am vazut o gramada de fisiere MT, cu id3 tags gen www fly music ro etc, si eram wtf.

Asa legat de ratie pe alte trackere, avem nevoie toti, asta ar insemna sa copy paste fiecare, astfel incat sa ne crestem ratia.

Nu cred ca merita. Eu cred ca lumea tre sa intre aici, asa cum intra pe archive dot org.

Pe orp heus daca iei toate versiunile freelech in fiecare luna si le tii la seed, faci mega ratie, si te mai ajuta si comunitatea cu freeleech tokens moka.

Pe Re d am inteles ca sunt reguli mai elitiste, oameni care aud sunetul ierbii cum creste etc.

Eu unul nu sunt de acord sa luam fisierele altora si sa le plimbam peste tot cum vrem.

Daca e release propriu, sunt de parere ca poti face ce vrei cu el.

Posted
19 minutes ago, penguin said:

Eu zic sa crestem aici comunitatea, sa pastram ce am gasit si sa contribuim daca putem.

Si cum planuiesti sa o cresti? Ca si eu vreau sa creasca. Izolandu-te de ceilalti mai mari cand tu esti cel mai mic nu duce la crestere.

Din cate stiu eu, cand esti mic, tu trebuie sa te faci cat mai cooperant si reciproc ca sa te vada cat mai multa lume si oferi cat mai multe servicii gratis ca sa faci schimb de consumatori.

Eu cred ca mai sunt utilizatori romani pe RED si OPS ca mine care ar vrea sa integreze si tracker-ul asta in metodologia lor de lucru pentru ca are flerul lui, se simte cozy, sunt numai romani aici, etc.,, dar cand vad ca MT nu este cooperant, atunci il lasa pentru simplitatea de lucru.

Spre exemplu, cand cand descarci o discografie si un album din discografia aia este deja aici, dar tu n-ai voie sa il iei pe asta de aici sa il pui acolo, trebuie sa faci dublu foldere pe HDD doar pentru ca MT nu e reciproc.

Si care tezaur? Imi dati si mie niste exemple? Ca nu mai e ca inainte sa zici ca wow, ce CD rar a ripuit asta, acum toate albumele sunt peste tot online, toate discografiile sunt pe Qobuz, Deezer, Tidal, Apple Music, Spotify, etc., oricine le poate ripui.

Macar faceti ca albumele care sunt si pe serviciile de streaming, sa se poata lua de aici ca sa nu mai facem dublu foldere. Iar alea care nu sunt pe niciun serviciu de streaming, atunci poti sa zici ca nu se permite ca fac parte din "tezaur".

Posted

Tie-ti place sa intrii in debate-uri, nu gluma.
Un HDD in ziua de azi este super ieftin, nu cred ca asta este o problema reala.
Unele albume nu exista pe platformele de streaming, pt ca la vremea aia cand se lansau albumele, nu existau platforme de streaming
La intrebarea ce tezaur, raspunsul este: toate albumele dinainte de anii 2000, si poate chiar mai inainte. Plus trupe care nu mai exista.

Izolandu-te de ceilalti mai mari, nici macar nu cred ca este vorba de asta. Nu cred ca e necesar fear of missing out.

LE: spell check

Posted
2 hours ago, penguin said:

Unele albume nu exista pe platformele de streaming, pt ca la vremea aia cand se lansau albumele, nu existau platforme de streaming

Cuvantul-cheie aici fiind "unele".

Parerea mea e ca daca vrei sa cresti numarul de oameni de aici, nu poti sa te bazezi doar pe "tezaur".

"Tezaurul" ăsta cam ăsta e tot, altul nou nu prea o sa mai vina, iar importanta lui peste timp tot o sa scada, pentru ca muzica noua o sa apara mereu, si o sa apara pe toate platformele de streaming, iar procentajul de "tezaur" o sa fie tot mai mic raportat la totalul de muzica, adica si fluxul de oameni noi o sa fie din ce in ce mai greu de mentinut, daca va exista vreodata.

Crezi ca pe "tezaur" trebuie sa mizezi ca sa vina lume noua aici in viitor in mod continuu? Sau pe continut nou permanent?

Iar daca facilitezi cross-seed-ul si cross-post-ul pentru românașii aia care pun in prezent muzica pe RED si OPS, cred ca o sa puna si aici. Vad ca acolo se tot incarca muzica electronica romaneasca noua, thrash romanesc nou, rock clasic romanesc, E.M.I.L., Inna, etc.

Pe alte trackere de filme mai esti? Ai vazut ce usor dai cross-seed la filme dintr-o parte intr-alta? Sau ce usor iei un film de pe un tracker, iar apoi il bagi in Upload Assistant si il urci pe alte 10 trackere de-odata? Cum ii faci tu pe oameni sa aduca continut la tine daca nu au voie sa ia nimic inapoi? Ai avut vreodata un tracker de unde nu luai niciodata nimic, ci doar ii dadeai? Ce-ai facut cu el? Eu mi-am lasat contul sa moara.

Oricat ne-am strofoca eu cu tine, cu nFo si cu cine mai urca muzica pe aici, tot te-ar ajuta extrem de mult daca ai avea un flux continuu de utilizatori noi care sa si incarce.

Imi place si mie "tezaurul", dar nu cred ca poate sa aduca oameni noi la infinit pentru ca insusi continutul este finit. Cred ca doar cu "tezaurul" atragi oameni care il descarca o data si gata. Poate ca in afara de cei care o sa fie doar seederi la "tezaur" mai trebuie sa atragi si uploaderi si cross-post-eri si cross-seed-eri. Asta daca vrei sa il cresti. Doar cu "tezaurul" cred ca o sa mai vina unii, o sa mai plece altii si tot asa.

Salut!