Jump to content

Recommended Posts

Posted

Trackerul are 200 de useri de 10 ani sau mai mult, nu o să crească cu useri de pe extern,

Uite tracker cu 20k de useri câte snatch-uri are, noi cu 100 de ori mai puțini useri avem mai multe.

Mâna de useri români de acolo nu sunt interesați de muzică românească, ori sunt și aici deja, dacă ajungi pe OPS și RED clar poți ajunge pe MT, dacă vrei.

krxJnEy.png

Posted

Eu m-am uitat la upload-uri pe RED. Inna are 50 in ultimele 12 luni. Tag-ul romaneasca are 200 de upload-uri in ultimele 12 luni. Daca dai la fiecare artist pe care il gasesti acolo, o sa vezi ca mai sunt upload-uri care nu sunt tag-ate. Muzica romaneasca electronica (Raresh, Arapu, Petre Inspirescu) am vazut ca nu e tag-ata deloc, Alexandra Stan la fel. Cred ca sunt peste 1000 sau cateva mii in ultimul an daca te pui sa le cauti.

La noi, in afara de ce am pus eu si nFo, in ultimele 12 luni au fost urcate 8 torrente, deci ceva oricum nu e bine.

Aici sigur ca nu ai niciun benefiu de a incarca muzica, pe RED o faci ca sa cresti in rank ca sa aplici pentru alte trackere, dar cred ca MT poate fi un fel de "pet-tracker" al romanilor pentru ca se simte cozy, sunt numai romani, "acasa feeling" si pentru ca e totul freeleech. Daca iti pui muzica si aici, in caz de hardware failure, pe RED si pe OPS te costa la download ca sa o redescarci, de aici o iei inapoi gratis, eu ma gandesc si la asta, haha.

Am dat si eu o idee. Cu modestie de user nou, va salut!

Posted

multumim ca ai venit cu "o idee". cred ca in unele locuri te-ai contrazis ... dar hei, poate vineri, 13, nu e tocmai ziua cea mai buna pentru argumentat de ce continutul unic MT (dar care nu respecta 100% regulile RED) ar trebui sa fie pe RED... pentru ca ei stiu de INNA / Alexandra Stan (care canta in limba engleza) si sigur vor aprecia si R.A.C.L.A. / Sofia Vicoveanca / Nicolae Guta.

pentru mine, ai confirmat (in mai multe randuri) ca RED reprezinta pentru tine focusul principal (mai ales ca ofera access la alte trackere "1337") .

MT este un proiect de pasiune, o pagina din istoria p2p romaneasca, si este sustinut de cativa oameni carora le pasa. Daca avem valori sau vicii diferite, e ok... 

Stai chill...