Jump to content

nFo

Administrators
 • Posts

  1561
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  158

nFo last won the day on March 1

nFo had the most liked content!

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Behind you...

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

nFo's Achievements

 1. nFo

  Downtime ~3 luni

  Urmeaza o perioada de downtime de ~3 luni. Speram sa ne revedem sanatosi din ~ iulie ?
 2. Multumim pentru idee... Dar toata frumusetea la un pi era pretul... si anumite proiecte dyi (pi-hole sau retro gaming :D) In exemplul tau doar pentru pi (DACA il gasesti in stoc), carcasa si storage pentru OS => ai o valoarea totala de 1550 RON Vezi cat e un mini pc sau sff cu procesor intel model "T" (care consuma sub 25W) preferabil de generatia 7+ (pentru transcoding imbunatatit daca vrei si plex/jellyfin) ? De ex: https://www.preturibune.ro/sisteme-s-h.html?&200_3354 sau diablos refurbished PS. Pentru "feeling" premium... pot sa-i pui un ventilator RGB :))
 3. nFo

  Nas Ne Dogonyat

  Nu prezentam noi interes pentru tataie Putin ? Dar cred ca niste baieti veseli se joaca cu niste scripturi si lucram sa schimbam niste lucruri din spate “ca sa fie bine sa nu fi rau”.
 4. nFo

  Suport Tehnic > Tracker

  @Silverleaf multumim pentru avertizare s a intervenit. Totul ar trebui sa fie ok
 5. vezi server plex (+ aplicatia plex amp)
 6. nFo

  Nas Ne Dogonyat

  Dragi tovarasi si pretini, De la rusi vine un val de spammeri care inunda forumul cooperativei noastre. Pentru a stavili acest fenomen neplacut, am purces spre a ajusta setarile de inregistrare si protectie impotriva (ro)botzilor. Va multumim pentru intelegere si va uram multe zile insorite ?
 7. nFo

  Colinde

  M-au spalat pe creier "colindatorii stradali" cu melodia:
 8. nFo

  Manele

  vasile cu gherghina exista sau era ceva fake pe tik-tok ?
 9. nFo

  The Last of Us

  https://www.naughtydog.com/blog/an_update_on_the_last_of_us_online We realize many of you have been anticipating news around the project that we’ve been calling The Last of Us Online. There’s no easy way to say this: We’ve made the incredibly difficult decision to stop development on that game.
 10. EAC a ajuns la versiunea 1.6 Sa vedem daca e stabil
 11. nFo

  Manele

  1. Si eu care speram ca am tras draperiile, sa fac intuneric... sa-ti rulez prezentarea in power point 2. asta e melodie de nunta ? #jalemare
 12. nFo

  Manele

  Nu e ce ... trebuie. Nu pentru ca n-are Jan voce... ci pentru ca vor sa creeze manele pentru club dar iese cringe cu nea Adi Escobar si Baboi (idolul fetelor de 18 ani) pe langa animatoare Poftim ceva... fara pretentii ###
 13. uhm... acum se vede ? e ok> dar gandeste cand a fost lansat jocul si ce placa ai nevoie ca sa vezi toate "artificiile rtx"
×
×
 • Create New...