johnake Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Aici pute?i posta problemele voastre legate de software.
DonaldTrump Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Am o problema de care nu stiu cum sa scap : Cand dau dublu click se deschide fereastra de search, in loc sa-i dea open (si in C si in D se intampla asta),se poate rezolva fara format?
MusicON Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Ti-am mutat eu postul aici. Si eu aveam aceasta problema acum cativa ani. Singura metoda de a scapa de ea, era un restart sau mai multe. I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
DonaldTrump Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Ti-am mutat eu postul aici. Si eu aveam aceasta problema acum cativa ani. Singura metoda de a scapa de ea, era un restart sau mai multe. Am dat cred ca 10..nu-i mai dau ca-l duc la muzeu L-am si scanat cu antivirusul care se vede in poza,principalul virus pe care l-a gasit e asta: virus win32 sality.at (el infectase cele mai multe fisiere,a mai gasit inca 2 , dar care si antivirusul spunea ca sunt inofensivi,concluzie : putea sa-mi strice jucaria acel virus?
johnake Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 Start->Run ?i scrii comanda asta: 1. Varianta quick fix: regsvr32 /i shell32.dll2. Varianta manual?: Intri în registry editor ?i cau?i: HKEY_CLASSES_ROOT \ Directory \ shell?i HKEY_CLASSES_ROOT \ Drive \ shellÎn ecranul din dreapta ar trebui s? g?sese?ti un (Default) Îi dai dublu click ?i scrii "none" (f?r? ghilimele) în câmpul value. Nu-s sigur îns? s-ar putea s? fie necesar un restart putea sa-mi strice jucaria acel virus Nu, asta se întâmpl? de obicei când tu sau un program pe care-l instalezi î?i adaug? un nou entry în meniul contextual. DonaldTrump 1
DonaldTrump Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Start->Run ?i scrii comanda asta: 1. Varianta quick fix: regsvr32 /i shell32.dll2. Varianta manual?: Intri în registry editor ?i cau?i: HKEY_CLASSES_ROOT \ Directory \ shell?i HKEY_CLASSES_ROOT \ Drive \ shellÎn ecranul din dreapta ar trebui s? g?sese?ti un (Default) Îi dai dublu click ?i scrii "none" (f?r? ghilimele) în câmpul value. Nu-s sigur îns? s-ar putea s? fie necesar un restart Nu, asta se întâmpl? de obicei când tu sau un program pe care-l instalezi î?i adaug? un nou entry în meniul contextual. Multumesc Johnake,s-a rezolvat cu prima varianta : regsvr32 /i shell32.dll (fara restart),tind sa cred ca eu as fi facut prostia asta,mai mult ca sigur...dar daca ma intrebi cum am reusit...e un mister. TRO
johnake Posted October 12, 2014 Author Report Posted October 12, 2014 Cu pl?cere, ILINK. (f?r? nici un pic de r?utate: e?ti con?tient c? suntem în 2014, nu?) DonaldTrump 1
Trancesr Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Auto upload tool/boot sau torrent auto uploader.( more info: https://www.janhouse.lv/uploader/) cineva pe aici care se folosese de asa ceva? ca as vrea sa intreb ceva
MusicON Posted October 13, 2014 Report Posted October 13, 2014 Am windows 7 home premium. Cand incerc sa inchid Audio Identifier imi zice "This application encountered an error ( access is denied)" Am instalat si reinstalat aplicatia de cateva ori dar degeaba. Aplicatia ruleaza cum trebuie doar atunci cand dau "Run as administrator". Google nu stie nimic. I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
Recommended Posts