MusicON Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Dati-i drumul.... De care si de unde ? I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
PiratulNeinfricat Posted September 28, 2014 Report Posted September 28, 2014 Lapte de vac? de la vac?, bineîn?eles.
newborn Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Pia?a Obor. Dozator cu lapte nefiert de pe la o ferm? din Pantelimon. Excelent de pus la prins. ?i nu e nici scump, 3,5 lei litrul (gr?simea-i peste 4% - las? ditai stratul de smîntîn?). Cînd v?d produsele astea industriale din magazine m? apuc? triste?ea. N-ar trebui s? existe pe pia?? produse din lapte fiert. Sînt toate o frec?ie. Brînz? din lapte pasteurizat. WTF! Poa' s? fie mama firmei, toate lactatele din lapte pasteurizat sînt o abera?ie. N-am crescut la ?ar?, dar e suficient s? bei o dat? lapte nefiert ?i ?i-e clar cum stau lucrurile (sau s? m?nînci unt, smîntîn? etc.). Dup? capul meu ar trebui încuraja?i micii produc?tori ?i desfiin?ate magaoaiele de produs porc?rii. Maic?-mea îmi spunea c? atunci cînd era ea copil (în Bucure?ti) trecea pe strad? vînz?toru' de lactate. Anumite chestii de bun sim? n-ar trebui s? se schimbe niciodat?. Pur ?i simplu. Abera?ia la care s-a ajuns, gen iaurt „natur” care con?ine lapte praf e... Cum zic ?ia cu nesim?ire maxim?: „Poft? de s?n?tate!”. [...înjur?tur? autocenzurat? de mor?i...] Oribil...
MusicON Posted September 29, 2014 Author Report Posted September 29, 2014 Magaoaiele de produs porcarii gen Danone nici nu prea folosesc lapte in ceea ce vand iar daca folosesc cu siguranta este in cantitai mici + adaosuri. Ce zici tu acolo, cu desfiintarea marilor magaoaie nu se poate, in cealalta directie mergem, piata o sa fie dominata doar de cateva mari companii iar restul sunt atat de mici incat nici nu conteaza. Eu personal cumpar numai lactate din piata de la anumiti oameni (carora unii le zic tarani) de mai multa vreme si sunt de calitate, am luat de mai multe ori de la ei. Laptele dupa ce il fierb face un strat de grasime galben la suprafata iar lactatele de la o anumita doamna sunt exact cum le facea bunica, cu forme..etc..plus ca se simte diferenta la gust. I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
Recommended Posts