MusicON Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Articolul poate fi citit aici Paremi-se mie sau este singura companie cu capital romanesc care se mentine bine si se extinde si la altii si nu este vanduta si detinuta de nu stiu ce mare corporatie/companie din afara ? RCS&RDS este prezent? în ?ase ??ri europene, respectiv România, Ungaria, Cehia, Slovacia, Spania, Italia ?i Serbia. I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
johnake Posted September 29, 2014 Report Posted September 29, 2014 Dac? lu?m în calcul etnia ac?ionarului majoritar, compania ar fi cu capital unguresc. Bine c? are cet??enie român?. MusicON 1
jack Posted September 30, 2014 Report Posted September 30, 2014 Eu am toate serviciile de la RDS de ani de zile. De cand au cumparat Czone la mine in cartier. Totul este ok. Mi-e teama numai ca au credite imense. Peste 1 mld de euro. Bagati si in dezvoltare dar si in servicii de fidelizare. Sa speram ca o sa tina. DonaldTrump 1
MusicON Posted September 30, 2014 Author Report Posted September 30, 2014 Da, asa se pare I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
maharet Posted October 1, 2014 Report Posted October 1, 2014 Am cablu tv de la ei. Pro tv se vede ca naiba de mai multe luni. Nu e vorba c? m? uit eu la tv, am zis a?a, ca fapt divers.
Recommended Posts