Trancesr Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 Vreau ca acum de BF sa achizitionez un sistem. Dupa ore petrecute pe youtube mi-am cam facut o parere. Cred ca o sa aleg multitaskingul pe care mi-l ofera AMD in defavoarea puterii oferite de Intel din doua motive: 1. Este ceea ce am eu nevoie. Folosesc 4-5 programe simultan(proiectare 2 si 3d) Programe care pe I5-ul actual cam scartaie. Bineinteles ca este laptop si este putin mai vechi 2. Pretul. Intel vine la un pret mult mai mare. Voi ce folositi? De ce? si ce recomandati?
MusicON Posted November 20, 2014 Report Posted November 20, 2014 In aceasta dilema am fost si eu si am ales intel pana la urma. De ce ? Pentru ca nu am avut niciodata. Daca as fi in locul tau as alege un FX 8320/8350 in momentul asta. I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
maharet Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 Eu dup? aproape 6 ani de amd o s? trec la var? pe intel. Un I7 4790 dac? nu apare altceva mai bun ca raport calitate/pre?. M-am s?turat efectiv de râ?ni?a asta athlon 2 x4 620 pe care o am acum. Cred c? ?i procesorul de la telefon (Oneplus one) e mai bun decât ?sta. DonaldTrump 1
Trancesr Posted November 21, 2014 Author Report Posted November 21, 2014 In aceasta dilema am fost si eu si am ales intel pana la urma. De ce ? Pentru ca nu am avut niciodata. Daca as fi in locul tau as alege un FX 8320/8350 in momentul asta. La FX 8350/8370 ma uitam si eu initial. dar diferenta de pret dintre fx 8370 si fx 9590 este de aprox 1.5 mil aici. Deci cred ca o sa merg pe fx 9590. 4.7Ghz si se duce la 5Ghz in overclock Eu dup? aproape 6 ani de amd o s? trec la var? pe intel. Un I7 4790 dac? nu apare altceva mai bun ca raport calitate/pre?. M-am s?turat efectiv de râ?ni?a asta athlon 2 x4 620 pe care o am acum. Cred c? ?i procesorul de la telefon (Oneplus one) e mai bun decât ?sta. 6 ani frate. La ce te astepti e bine ca si-a facut treaba pana acum si nu te-a lasat
nFo Posted November 21, 2014 Report Posted November 21, 2014 nu spun cate pc-uri pe AMD am avut... dar cred ca pe termen lung cu Intel as fi economisit la factura de curent mergi pe AMD doar daca esti nepotul lui Enel maharet 1 Stai chill...
JustMike Posted November 23, 2014 Report Posted November 23, 2014 Eu de vre-o 5-6 ani am folosit numai Intel si nu am avut nici-un fel de problema...bineinteles, l-am folosit mai mult pentru programare, photoshop, illustrator si prea putin pentru proiectare 3d (doar cat m-am jucat cateva luni cu programe precum cinema4d, maya sau 3d max)... Trancesr 1
Trancesr Posted November 23, 2014 Author Report Posted November 23, 2014 nu spun cate pc-uri pe AMD am avut... dar cred ca pe termen lung cu Intel as fi economisit la factura de curent mergi pe AMD doar daca esti nepotul lui Enel La asta nu m-am gandit niciodata. Oricum nu ma intereseaza cat platesc pt ca nu platesc Doar ca alta-i problema. Fx9590 are nevoie de o sursa buna in spate si de un cooler sanatos pt cei 5Ghz. Tragem linie si nu se merita. Depasesc pretul unui i7 4790...
geo2160 Posted November 24, 2014 Report Posted November 24, 2014 La asta nu m-am gandit niciodata. Oricum nu ma intereseaza cat platesc pt ca nu platesc Doar ca alta-i problema. Fx9590 are nevoie de o sursa buna in spate si de un cooler sanatos pt cei 5Ghz. Tragem linie si nu se merita. Depasesc pretul unui i7 4790... Sa nu uiti de placa de baza. Daca iei ceva mai ieftin de 450-500 RON sa nu te miri daca ti se topeste VRM-ul dupa un an de la asa ceva.
Recommended Posts