nFo Posted June 27, 2015 Report Posted June 27, 2015 Efectiv, hai sa facem un mic sondaj despre lucrurile care ne dau gaura in buzunar si ne produc momente de bunastare temporare 1. fumat (de oricare) : NU ... nu s a prins de mine 2. baut (5% alcool minim) : Ocazional ... si fara motiv special 3. dulciuri (zahar ftw) : I like cake, ok ? 4. snacks : berea fara saratele, chipsuri... e doar bere 5. online shopping : da... pentru ca n am avut jucarii cand eram mic la voi cum arata lista de mai sus ? DonaldTrump 1 Stai chill...
johnake Posted June 27, 2015 Report Posted June 27, 2015 1. Am fumat pân? acum 6 ani. 2. B?ut--> bere, vin (t?rie mai rar) 3. Dulciuri nu prea consum. 4. Snacks, mai m?nânc din când în când un chips, o alun?. 5. Online shopping nu prea fac, doar când e necesar.
PiratulNeinfricat Posted July 9, 2015 Report Posted July 9, 2015 1. - 2. tot timpul 3. ocazional 4. rar 5. când e nevoie
whothefuckisnelu Posted July 10, 2015 Report Posted July 10, 2015 1. fumat (de oricare): Nu 2. baut (5% alcool minim): 1-2 beri la 3-4 luni (obi?nuiam s? beau de 3-4 ori pe saptamân? pân? ma f?ceam praf) 3. dulciuri (zahar ftw): o ciocolat? la 1-2 luni 4. snacks: nu 5. online shopping : Da (suplimente, cedeuri)
redarks Posted May 26, 2016 Report Posted May 26, 2016 1. Fumez t?t timpul ?i de t?te 2. Mai r?ru?, dar nu pot spune nu unei escapade 3. Dulciuri nu prea consum, doar unele chestii mai mici, de poft?; mi se face prea repede grea?? de ele 4. Uneori alune ?i/sau biscui?i de unt/sare 5. Câteodat?
Recommended Posts