nFo Posted March 10, 2016 Author Report Posted March 10, 2016 din motive de stabilitate, securitate si suport tehnic... prefer serviciile platite de dns Stai chill...
nFo Posted March 12, 2016 Author Report Posted March 12, 2016 pentru continut USA... foloseste un dns mentionat mai sus (ai perioada "trial" 4-7-14 zile) Stai chill...
nFo Posted March 19, 2016 Author Report Posted March 19, 2016 UnoTelly / US test 4 server / 30 de zile gratuit Varianta pe care o testez acum si merge (House of Cards sez 4) Stai chill...
DonaldTrump Posted March 19, 2016 Report Posted March 19, 2016 Se vede cumva 4k sau mi se pare mie? =))))
nFo Posted March 19, 2016 Author Report Posted March 19, 2016 tv-ul nu poate uhd aifon-ul nu poate nici el prea multe... avand in vedere lumina din camera si focus-ul dintr-o pozitie nefireasca (macar se vede esentialul : H.of C. sez 4... disponibil doar pe Netflix USA) in rest, netflix vad ca da batai multor "companii" de dns / vpn american : unblock-us si unotelly fiind singurele care ofera ceea ce spun Stai chill...
DonaldTrump Posted March 20, 2016 Report Posted March 20, 2016 Eu eram ironic cu 4k....din poza ta nici 240p nu e,despre ce vorbim ? Asa scoate telefonul tau pozele ? Nu m-ai lamurit care e calitatea in realitate, dar sa ma uit la serialul asta la ceva sub 576p in cel mai rau caz, pe un tv ful hd inseamna ca nu dai 2 bani pe serial Si hbo go vede mai bine si nu exista hd
nFo Posted March 21, 2016 Author Report Posted March 21, 2016 Tu esti oricum Gica-contra Ramai cu hbo go si zonga Nu vrei Netflix si asta e destul de clar Tineti banii la saltea sau in buzunar Vorbesti de rezolutii mici si nivel redus de calitate Dar te blochezi instant la poze intunecate si nefocusate Dar poate ca nu e vina ta, poate asa e conjunctura In care tu esti in genunchi dar spui ca nu ti place p__a Poate m a luat putin valul, sau poate mai mult Strugurii nu sunt acrii, si eu nu sunt aici sa te insult Stai chill...
nFo Posted March 24, 2016 Author Report Posted March 24, 2016 unotelly a inceput sa sughitze si din ce am mai citit pe reddit ... se pare ca usor, usor vpn sau dns nu mai sunt solutii valide Stai chill...
nFo Posted April 2, 2016 Author Report Posted April 2, 2016 borderlessinternet dot com (us dns + ad blocker) smartdnsproxy dot com de asemenea > How to Block Google DNS PS. Roku are nevoie de ceva convingere pentru lista canalele US (de ex: amazon prime) Stai chill...
Recommended Posts