Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am si eu o nelamurire :)

In primul rand vreau sa va spun ca nu sunt gamer. Singurele jocuri pe care le joc mai mult sunt CS 1.6, Fifa, PES si heroes3. In rest mai joc ocazional ce mai apare...

Am inteles ca sunt anuminte jocuri care nu sunt disponibile pt PC si ca mai sunt altele exclusive doar pt Xbox sau PS, dar nu stiu din ce motiv nu ma atrag(poate ca nici nu prea le-am incercat, dar nah)

Acum folosesc un sistem cu  AMD A10 Quad Core/ 3.7 GHz, 16 GB RAM, AMD R7-240 graphics / 2 GB  cu un monitor samsung 27'' si 1 ms response time...ma pot juca pe el destul de bine :)

Credeti ca un ps/xbox ofera o alta experienta de gaming decat o ofera un pc??? si dc???

30ttqpt.jpg

Posted

Depinde ce fel de jocuri preferi. Daca iti plac cele "action" gen God of War sau Devil May Cry, atunci iti recomand PS. Si asta doar datorita controalelor, care sint mai greoaie din tastatura PC-ului.

Dar ca si experienta de gaming, eu personal nu as da niciodata PC-ul pe un PS sau xbox. E doar opinia mea.

y21fol.gif

Posted

Fratica... PSP = play*station portable [sau gameboy pentru tetris :))] Nu mai compara mere cu pere.

Ca sa faci transferul de la PC la consola... trebuie neaparat sa ti iei un joystick.

10d8to9.jpg

Iti recomand Joystick sau Controller de xbox 360 cu fir. O sa fie compatibil direct cu PC-ul tau (atat timp cat rulezi Windows pe el). Xbox e facut de Microsoft. PS e facut de Sony.

Daca te descurci cu joystick-ul si consideri ca feedback-ul (vibratul) si combinatia de butoane fac jocurile mult mai distractive atunci treci la console.

Jocuri exclusive exista atat pentru xbox cat si pentru ps. In functie de ce jocuri preferi te poti orienta catre o consola sau alta. 

Iti recomand sa ti iei o consola din generatia trecuta... pentru ca se pot craca si poti "testa" multe jocuri de pe bcg/fl/etc.

Stai chill...

Posted

Am fost tentat s?-mi iau xbox one acum un an când a ap?rut ryse, am zis pas ?i bine am f?cut, apare în Octombrie pe pc. Emulatorul ?la de ps3 face progrese, în câ?iva ani maxim va rula jocurile cum le ruleaz? pcsx2 acum. Nu are rost consol?, e suficient un PC nou...unul foarte bun spre excelent, gen i7 haswell refresh, 16 gb ram, gtx 960, ssd samsung pro de 128 gb, monitor philips ips full hd...my next rig..eta: July 2015 :)

3678182622.png3678187660.png
Posted

Fratica... PSP = play*station portable [sau gameboy pentru tetris :))] Nu mai compara mere cu pere.

Ca sa faci transferul de la PC la consola... trebuie neaparat sa ti iei un joystick.

Iti recomand Joystick sau Controller de xbox 360 cu fir. O sa fie compatibil direct cu PC-ul tau (atat timp cat rulezi Windows pe el). Xbox e facut de Microsoft. PS e facut de Sony.

Daca te descurci cu joystick-ul si consideri ca feedback-ul (vibratul) si combinatia de butoane fac jocurile mult mai distractive atunci treci la console.

Jocuri exclusive exista atat pentru xbox cat si pentru ps. In functie de ce jocuri preferi te poti orienta catre o consola sau alta. 

Iti recomand sa ti iei o consola din generatia trecuta... pentru ca se pot craca si poti "testa" multe jocuri de pe bcg/fl/etc.

La PS ma refeream, dar m-am luat cu psp-ul nush de la ce :))

Joystick folosesc deja :)

M-am uiat la comparatii  pe youtube si tot felul de review-uri si prostii in incercarea de a ma convinge pe mine sa-mi iau, in incercarea de a vedea ceva acolo in plus fata de pc, dar pana acum nu am vazut ceva considerabil. feedback-ul si conbinatiile de butoane au farmecul lor, dar nu stiu cat de mult m-ar impresiona pe mine avand in vedere ca nu sunt gamer inrait , iar acele jocuri exclusive nici atat

Alte pareri? Ce credeti ca poate oferi un ps/xbox si un gaming pc nu poate?

30ttqpt.jpg

Posted

De exemplu mai nou pe mine m? enerveaz? jocul the godfather, îl joc pe android emulat cu ppsspp, are ni?te controale imposibile. De asta zic, emulatoarele sunt bune, dar nu perfecte. Nu vor oferi niciodat? 100% experien?a de pe consol?. În plus, consolele au mai mult? exclusivitate la anumite titluri, vezi gta v de exemplu. Dar, s? trecem peste detaliile enervante...consolele sunt bune, dar pc-urile sunt mai complexe.Po?i face mult mai multe lucruri cu ele.

3678182622.png3678187660.png
Posted

Joystick folosesc deja :)

Daca ai deja "maneta" si nu te excita... inseamna ca nu i de tine

Daca vrei sa fii cool... asta e alta mancare de peste.

Daca vrei totusi sa joci GoW, Uncharted, Infamous... cumpara un avion (de calculator) si fa-te programator de emulatoare psx

Stai chill...