Jump to content

MT Patreon


nFo

Recommended Posts

De ce Patreon?

Cu gandul la cei plecati prin tari straine, pasionati de muzica romaneasca la un nivel de calitate audio lossless, dar si la cei care nu au timpul necesar pentru intregul proces de cautare, comanda, extractie, scan si "impachetare" in foldere si subfoldere; am zis sa incerc sa ii ajut. Si doresc sa ajut comunitatea audiofila romaneasca conform standardelor implementate in urma cu~15 ani. Ne focusam strict pe muzica in limba romana si incercam sa obtinem produsul audio digitalizat la calitatea pe care artistul a dorit s-o impartaseasca cu publicul prin Compact Discuri.

Stiu ca sunt destule servicii de streaming care "promit" calitate audio superioara, si care probabil sunt un compromis comod pentru multi iubitori de muzica romaneasca, dar varianta propusa (extractie audio de pe CD + scan coperti @ 600 dpi) este, irefutabil, metoda care genereaza rezultatele cele mai bune. 

Totodata, este un prilej unic de a revitaliza industria muzicala autohtona si de a alimenta o pasiune care incanta sufletul chiar daca timpul sau proximitatea nu sunt de partea noastra.

Va salut si va astept cererile anonime pe Patreon.

 

PS. Nu exista gen muzical sau artist pe care sa il resping ? #degustibus

Stai chill...

Link to comment
Share on other sites

  • nFo locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...