Jump to content

Dany-L

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

About Dany-L

 • Rank
  Ucenic

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu , dar e ok ...ma descurc eu si asa 🙂
 2. Da asa vad ultima pagina din cele 1000 ...am vazut ca merge sa faci selectie dupa data postarii ..asa le poti vedea pe ultimele ...dar raman undeva cele 476 :)...nu-i bai ....ma gandeam ca e ceva ce imi scapa mie si poti vedea mai mult de 1000 Multumesc !
 3. Salut ! Nu stiu daca e topicul potrivit pentru nelamurirea mea ... Exista vre-o setare pentru a vedea mai mult de 1000 fisiere ?
 4. Salutare , mai are cineva prin calculator albumele Irinei Loghin ? majoritatea sunt seed 0 Multumesc !!!
 5. Dany-L

  Youtube Collection

  Da stiu de electrecord ....eu am vrut sa ii trimit mesaj poate nu detine aparatura necesara pentru a converti vinilurile la o calitate buna ...dar cred ca are mesajele blocate ....mie nu imi apare butonul de trimitere mesaj ...poate am fi putut ajuta cu ceve 🙂
 6. Dany-L

  Youtube Collection

  Salut , Pe youtube se gasesc multe canale cu muzica veche romaneasca , dar cel mai interesant mi s-a parut acesta https://www.youtube.com/channel/UCpyEidUBryifqUEfr52nkVQ/videos Din pacate calitatea audio este foarte slaba , ma gandesc ca aceasta a fost optiunea celui care detine canalul , fiind un RIP de pe vinil ar trebui sa sune mult mai bine . Pacat de o asa colectie de muzica impresionanta si de raritatile de acolo .
 7. Multumesc , la oxigen am un FLAC WEB RIP
 8. Salut , are cineva in format lossless aceste albume ? https://www.discogs.com/De-La-Vegas-In-Tense/release/15779969 https://www.discogs.com/De-la-Vegas-Talk-To-Me/release/15779835 Multumesc !
×
×
 • Create New...