Jump to content

Dany-L

Members
  • Content Count

    12
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Dany-L

  1. Dany-L

    Suport Tehnic > Tracker

    Nop ....problema e din alta parte si nu imi dau seama de unde ...am schimbat netul ...am conectat telefonul si am dat net prin cablu PC-ului si asa merge , cand ma conectez iar prin cablu nu mai merge ....sa fie vre-o restrictie de la provider ? sau vre-un BAN de la admin la MAC-ul routerului ?
  2. Dany-L

    Suport Tehnic > Tracker

    Salutare , mai are cineva problema asta ? ieri dimineata a fost la fel ...dupa amiaza m-am putut conecta ...dar azi ....se pare ca nu .
  3. Daca sunt CD Audio si sunt scrise cu protectie la copiere , in momentul cand il bagi in CD-Rom-ul pc-ului si ii deschizi ca si folder e normal sa il vezi gol . Deschide CD-ul cu orice CD ripper si ai sa vezi piesele acolo ...asta daca vrei sa le copiezi in calculator .
  4. Nu , dar e ok ...ma descurc eu si asa 🙂
  5. Da asa vad ultima pagina din cele 1000 ...am vazut ca merge sa faci selectie dupa data postarii ..asa le poti vedea pe ultimele ...dar raman undeva cele 476 :)...nu-i bai ....ma gandeam ca e ceva ce imi scapa mie si poti vedea mai mult de 1000 Multumesc !
  6. Salut ! Nu stiu daca e topicul potrivit pentru nelamurirea mea ... Exista vre-o setare pentru a vedea mai mult de 1000 fisiere ?
  7. Salutare , mai are cineva prin calculator albumele Irinei Loghin ? majoritatea sunt seed 0 Multumesc !!!
  8. Dany-L

    Youtube Collection

    Da stiu de electrecord ....eu am vrut sa ii trimit mesaj poate nu detine aparatura necesara pentru a converti vinilurile la o calitate buna ...dar cred ca are mesajele blocate ....mie nu imi apare butonul de trimitere mesaj ...poate am fi putut ajuta cu ceve 🙂
  9. Dany-L

    Youtube Collection

    Salut , Pe youtube se gasesc multe canale cu muzica veche romaneasca , dar cel mai interesant mi s-a parut acesta https://www.youtube.com/channel/UCpyEidUBryifqUEfr52nkVQ/videos Din pacate calitatea audio este foarte slaba , ma gandesc ca aceasta a fost optiunea celui care detine canalul , fiind un RIP de pe vinil ar trebui sa sune mult mai bine . Pacat de o asa colectie de muzica impresionanta si de raritatile de acolo .
  10. Multumesc , la oxigen am un FLAC WEB RIP
  11. Salut , are cineva in format lossless aceste albume ? https://www.discogs.com/De-La-Vegas-In-Tense/release/15779969 https://www.discogs.com/De-la-Vegas-Talk-To-Me/release/15779835 Multumesc !
×
×
  • Create New...