Jump to content

SmellMyFinger

Members
 • Content Count

  88
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

SmellMyFinger last won the day on March 6 2015

SmellMyFinger had the most liked content!

About SmellMyFinger

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

348 profile views
 1. Mai gasesti shareaza care are si e-donkey si gnutela la un loc.(daca iti trebuiesc la ceva) Qbittorrent dar e oversiune de ut221 mai ineficienta. Transmission are client oficial de windows si deluge= ca qbittorrent. Ultimul utorrent(in afara de security fixes) e ut221 cu add-uri, bloatware, sequential streaming nu mai merge calumea din setarile ascunse si nici cu alte optiuni pe care le-au pus ei, mie mi se pare mult mai prost. Utorrent 221 vulnerabil :https://www.cvedetails.com/vulnerability-list/vendor_id-6117/Utorrent.html Daca descarci de pe trackere private serioase cu ut221 nu ai probleme, daca nu te poti trezi ca c:/ incepe sa se reformateze. https://www.cvedetails.com/cve/CVE-2010-3129/ https://www.cvedetails.com/cve/CVE-2015-5474/ Eu recomand ut221-ultimele versiuni +un tracker bun sau rtorrent/libtorrent pentru seedbox.
 2. Audiofil cu LoooooL Cata clasa... cat stil. xD
 3. https://btdigg.org/search?q=Gil+Dobrica
 4. 1.Il deschid si imediat toti spun ca e shit pt ca IPT e mai mare si iei IPT de pe toate cararile. 2.Vin useri numai sa isi faca cont si staff-ul sau fondatorii trebuie sa puna umarul o buna peroiada. 3.Multi dobitoci isi fac trackere generale fara pretime bun , fara continut exclusiv, se mai iau si de useri la cat sunt de prosti si se stinge trackerul ca o lumanare. 4.Unii tot au facut trackere pe care le-au inchis si deschis de 1000 de ori si au obosit de atata failure . 5. Altii se uita in jur si vad ca nu e de ei sau zona in care sperau ei s-a acoperit bine si renunta inainte sa faca ceva.
 5. SmellMyFinger

  Windows 10

  https://torrentfreak.com/chinese-pirates-to-get-free-windows-10-upgrade-150318 Poti sa faci clean install. Eu o sa astept pana se lanseaza o versiune stabila , pana atunci 8.1.
 6. Am un android daca imi mai iau ceva va fi win10 tableta cu 3g/4g
 7. drudgereport.com huffingtonpost.com bloomberg.com wikileaks.org
 8. Un serial foarte bun pe care il recomand.
 9. Astia nu inteleg un singur lucru: romanii nu sunt tigani iar tiganii sunt o minoritate in aceasta tara si nu ne reprezinta avand un procent foarte mic din populatia cetatenilor romani .
 10. FM FM FM Cine mai asculta radio?Proasta afacere .
 11. E ca si cum te-ai duce in piata si ai baga in traista fara sa platesti. Restul is mofturi. Cele 3 nu au tot. Probabil 90%
 12. Ce nu au preluat romanii din afara?! Legile si stemele de conducere, regi, pana si literatura e construita pe influente din afara(alta componenta fiind prostia taranilor). Putine lucruri de valoare si originale romanesti .
 13. ro are viteza mare de net si prin cluburi/baruri is prea multi tarani asa ca mai bine vezi un film .
 14. Politica din Ro e incalcita pt ca 99.(9)% sunt in stare sa se mute unde le este mai avantajos indiferent de ideologii ,programe politice, sau asociatii intre persoane. Mai pe scurt 99.(9)% din politicienii romani sunt in stare sa zica si sa faca orice ca sa poata sa obtina si ei ce au obtinut cei dinaintea lor care au adus tara in situatia din prezent.
 15. Nu merita cumparat atata timp cat are patch/crack.
×
×
 • Create New...