CiureaDaniel Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Te rog mult,in caz ca se poate sa il uploadezi in alta parte si sa pui linkul fiindca am nevoie de acest album flac (nu il gasesc niciunde in format flac...si alte albume Underman in caz ca sunt) alaturi de Cedry2k - Romania furata flac (am vazut ca a fost postat recent) si Haarp Cord - Dragoste sau frica (tot flac).Am inteles ca nu se mai acorda invitatii pe musictorrents si de aceea te rog mult sa le uploadezi.Mersi frumos.
nFo Posted March 27, 2016 Author Report Posted March 27, 2016 ai putea sa cumperi acele albume sau ai putea sa ti faci niste "prieteni" pe aici Stai chill...
CiureaDaniel Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Albumele le am in original frate (in afara de Cedry2k fiindca nu a aparut).Mie imi trebuie in format flac fiindca tin la calitatea audio.Crezi ca daca eram vre-un pirat inrait mai stateam sa le caut flac...
nFo Posted March 27, 2016 Author Report Posted March 27, 2016 Cedry2k vinde albume la concertele de lansare Daca esti fan, stai geana pe pagina lui de evenimente (facebook / site oficial) si esti rezolvat Conteaza mai putin ca esti sau nu pirat, si mai mult felul in care pui problema cand vine vorba de sharing si securitate Stai chill...
CiureaDaniel Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Mda.Nici o problema.Mersi pentru ,,ajutor,,.
whothefuckisnelu Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Albumele le am in original frate (in afara de Cedry2k fiindca nu a aparut).Mie imi trebuie in format flac fiindca tin la calitatea audio.Crezi ca daca eram vre-un pirat inrait mai stateam sa le caut flac... Dac? ai albumele în format fizic, po?i s? ?i le ”faci” ?i singur în flac. Ai aici mai multe detalii.
CiureaDaniel Posted March 27, 2016 Report Posted March 27, 2016 Unele din albume le-am ripuit dar nu se aude exceptional...flac-ul trebuie sa fie net calitativ variantei mp3.Gasesc eu o varianta in viitorul apropiat.O seara buna.
CiureaDaniel Posted March 28, 2016 Report Posted March 28, 2016 Aia care au cont pe musictorrent de ce downloadeaza de acolo si nu cumpara albumul ?Sau sunt protejati de lege.Sunt satul de mistouri de 2 lei.Sau aia care au cont si cer sa fie postate anumite albume flac si altii le posteaza. Mai bine zis,doar cei care fac parte din comunitatea asta,mica,mare cum o fi au dreptul sa pirateze...
nFo Posted March 28, 2016 Author Report Posted March 28, 2016 Mai bine zis... link-urile warez gasesti in alta parte Ce vei gasi pe acest forum sunt doar informatii Daca nu te descurci, mergi si canta la alta masa Stai chill...
Recommended Posts