Jump to content

Suport Tehnic > Tracker

nFo

Recommended Posts

daca a renuntat la cetatenie ... sau daca a uitat sa vorbeasca limba materna... atunci nu

bun :) deci o sa avem si trance pe mt ^_^

dar raspunsul tau naste alte intrebari:

1. Remix-urile?  si aici ma refer la remix-urile oficiale, lansate in beatport.

2.Moldova? Am vazut ca o-zone este pe tracker chiar daca membrii trupei sunt moldoveni si albumul lor Dar, unde esti... a fost lansat de o casa de discuri din moldova. Facem o romanie mare pe m-t? :)

30ttqpt.jpg

1. Orice remix oficial este ok. (de exemplu Alexandra Stan sau Inna sau Emil Lasaria au la remixuri de te plictise?ti)

2.1 Ozone canta în limba romana. Iar limba oficiala în Republica Moldova este... Ghici ciuperc? ?

2.2 Voi edita regula asta pe tracker pentru a evita orice neîn?elegeri.

Stai chill...

wiki / tutoriale se vor pune pe forum aici... sa stie cat mai multa lume cum e treaba cu extractia / compresia / sharing-ul audio

forum intern... pentru ce folos ?

Wiki zic eu ca ar trebui sa-l lasati pentru chestii legate de site, un fel de FAQ, gen clase, donatii, si alte detalii legate de functionalitatea site-ului pentru cei care se prind mai greu si sunt prea lenesi sa intrebe pe forum.

Wiki zic eu ca ar trebui sa-l lasati pentru chestii legate de site, un fel de FAQ, gen clase, donatii, si alte detalii legate de functionalitatea site-ului pentru cei care se prind mai greu si sunt prea lenesi sa intrebe pe forum.

wiki : varianta beta / scurt si la obiect

Stai chill...

si de ce s-ar chinui cineva sa ajunga VIP? nici macar forum pe tracker unde sa se laude, nu are asta de aici, fiind forum public. daca e elite acolo nu e si aici. Cine  ar sti ca eu am ajuns mare elite dupa atata munca?  nimeni...iti trebuie mai multe motivatii sa faci userii sa urce. Nu stiu...titlu si aici...threaduri ascunse sa le vada doar ei. Eu iti spun parerea mea, si cum ar gandi un user simplu ca mie nu-mi trebuie titluri 

Dac? stai s? te gânde?ti, e foarte u?or s? ajungi Elite. Urci torrente, rezolvi requesturi, prime?ti GB upload pentru asta, stai la seed, aju?i comunitatea ?i ajungi ?i Elite...c? e în câteva s?pt?mâni, c? e într-un an doi, tu e?ti utilizator ok fiindc? respec?i ?i aju?i trackerul. Asta conteaz?.

3678182622.png3678187660.png

Dac? stai s? te gânde?ti, e foarte u?or s? ajungi Elite. Urci torrente, rezolvi requesturi, prime?ti GB upload pentru asta, stai la seed, aju?i comunitatea ?i ajungi ?i Elite...c? e în câteva s?pt?mâni, c? e într-un an doi, tu e?ti utilizator ok fiindc? respec?i ?i aju?i trackerul. Asta conteaz?.

iti dai seama ca ai nevoie sa urci 500 de torrente romanesti de la o anumita calitate in sus si fara sa faci dupe nu? acum la inceput le urci ca le gasesti dar mai tarziu?

Cum ramane cu artistii din Republica Moldova? piesele lor nu pot fi upload-ate pe tracker? :)

regula a fost actualizata, sper ca nu mai sunt neintelegeri

Reguli de upload

• Upload-ati doar fisierele audio sau videoclipuri nearhivate cu artisti care sunt din Romania sau care canta in limba romana.

Stai chill...

• 2 weeks later...