Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Buna seara, nici eu nu am stiut ca a revenit trackerul. Username-ul era Valerys. Multumesc  :)

Ma asteptam sa fie un anunt pe forum in acest sens si vechiul music-torrents.ro ma ducea tot pe acest forum.

Posted

Observ ca trackerul are ultimul torrent in urma cu 3 luni si sunt mult mai putine decat pe vechiul tracker. Sa inteleg ca ceea ce lipseste se poate uploada? Inca am toate albumele romanesti descarcate, inclusiv cele MT/MiNT (aproximativ 150 de albume, o parte deja reuploadate).

Posted

Upload-ati doar fisierele audio sau videoclipuri nearhivate cu artisti care sunt din Romania sau care canta in limba romana.

Se poate observa ca albumele lossless sunt înso?ite de loguri EAC si/sau audiochecker

Cu timpul ?i cu ajutorul vostru se vor urca toate materialele de înainte de gazelle (plus unele noi)

Pentru mai multe informa?ii legate de revenire te rog sa cau?i emailul nostru din 30 Noiembrie 2014

Stai chill...

• 2 weeks later...
Posted

Salut, am primit azi mesaj de la staff ca am fost retrogradat la clasa user, pot sa aflu si eu din ce motiv? nickname: danger18

ps. pe vechiul MT, am avut torrente incarcate, am sedat, am downloadat, si acum natio buna  :angry:

Posted

Salut , nu am primit niciun email pe adresa respectiva ,nu e nici in spam , se poate trimite email pe alta adresa ?

trimte mi pm cu fosta adresa... pentru confirmarea identitatii

include si o noua adresa... pentru a face modificarea

Stai chill...

• 2 weeks later...
Posted

Cum se poate "ocoli" restrictia pentru unele tipuri de fisiere? De exemplu mi-au fost respinse de la upload fisiere care au paranteze la final (ex: Mickey (feat. Mickey).ape) sau cele de tip multimedia care mai au si exe si dlluri pe acolo. Pentru acestea am inteles dar daca arhivez continutul nici fisierele .rar nu sunt acceptate. La fel si cele care au videoclipuri .avi, trackerul a acceptat doar extensia .mpg.

Posted

nu pentru paranteze se resping anumite fisiere... ci pentru diacritice sau caractere necunoscute de gazelle (o sa trebuiasca scolita sursa gazelle)

extensii .exe sau orice alt material bonus de pe cd... nu sunt acceptate (majoritate din motive de securitate si utilizabilitate) ... se poate face folder separat si pus pe un host

avi este acceptat : dovada > http://tracker.musictorrents.org/torrents.php?id=711&torrentid=758

Stai chill...

Posted

Fisierele audio respinse au fost "12 Kpital - Vibratii (underground mix).ape" si "15 Giulia - Mickey (feat. Mickey).ape", singura legatura pe care am observat-o intre ele e ca ambele sunt ape si au paranteza inainte de extensie.

Legat de .avi am si eu dovada ca nu il vrea. Niciunul din fisiere nu contine diacritice sau caractere 'deocheate'.

EZrdZJs.png

Posted

avi / videoclipul trebuie urcat separat => music video torrent

albumul se urca doar cu trackuri + log + scans => music (audio) torrent

Stai chill...

Posted

Salut, am incercat sa urc astazi pe tracker un torrent. Acesta imi apare in sectiunile de seeding si de upload dar, nu apare si in lista de browse torrents. Am urmat indrumarile aratate in tutorialul de upload disponibil pe site. Am omis ceva sau torrentul numai pentru mine imi apare in lista de upload si nu il pot vedea si in lista de browse torrents?

Posted

Sugestia ar fi ok... dar 

In lb romana exclusiv nu se poate... pentru ca traducere practica si eficienta la Bookmarks / Subscriptions / Staff / Inbox nu exista

In lb engleza exclusiv... daca incepem cu user panel, de ce nu am continua si cu restul ? 

Practic... pentru hipsteri, incepatori si avansati... am ales o combinatie usoara de engleza si romana

Stai chill...

• 2 weeks later...
Posted

la ultimele 2 urcari apare un mesaj de eroare, ceva de genul Something was wrong with your request, and the server is refusing to fulfill it. ... dupa un refresh torentul apare ca si urcat, insa am observat ca logul audiochecker.log nu e urcat si el

please check this issue :)

“Without music, life would be a mistake.”

Posted

Cum a zis Stefan Cel Mare ... facem :)

Sa vina Stefan pe la mine... sa vorbim o treaba

In rest... daca avem detalii clare stim unde si ce sa corectam ;)

Stai chill...