Valerys Posted February 8, 2015 Report Posted February 8, 2015 Buna seara, nici eu nu am stiut ca a revenit trackerul. Username-ul era Valerys. Multumesc Ma asteptam sa fie un anunt pe forum in acest sens si vechiul music-torrents.ro ma ducea tot pe acest forum.
nFo Posted February 8, 2015 Author Report Posted February 8, 2015 An email has been sent to you ([email protected]) please follow the directions in that email to reset your password. Stai chill...
Valerys Posted February 9, 2015 Report Posted February 9, 2015 Observ ca trackerul are ultimul torrent in urma cu 3 luni si sunt mult mai putine decat pe vechiul tracker. Sa inteleg ca ceea ce lipseste se poate uploada? Inca am toate albumele romanesti descarcate, inclusiv cele MT/MiNT (aproximativ 150 de albume, o parte deja reuploadate).
nFo Posted February 9, 2015 Author Report Posted February 9, 2015 Upload-ati doar fisierele audio sau videoclipuri nearhivate cu artisti care sunt din Romania sau care canta in limba romana. Se poate observa ca albumele lossless sunt înso?ite de loguri EAC si/sau audiochecker Cu timpul ?i cu ajutorul vostru se vor urca toate materialele de înainte de gazelle (plus unele noi) Pentru mai multe informa?ii legate de revenire te rog sa cau?i emailul nostru din 30 Noiembrie 2014 Stai chill...
nicurapid7 Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Am dat recover password dar imi zice ca nu e nici un user cu email-ul meu, inainte aveam user nicurapid7. Ce sa fac sa ma primiti si pe mine inapoi ?
nFo Posted February 23, 2015 Author Report Posted February 23, 2015 An email has been sent to you; please follow the directions in that email to reset your password. [email protected] Stai chill...
Floki Posted February 23, 2015 Report Posted February 23, 2015 Salut, am primit azi mesaj de la staff ca am fost retrogradat la clasa user, pot sa aflu si eu din ce motiv? nickname: danger18 ps. pe vechiul MT, am avut torrente incarcate, am sedat, am downloadat, si acum natio buna
nFo Posted February 24, 2015 Author Report Posted February 24, 2015 pot sa aflu si eu din ce motiv? Pentru ca s-au schimbat cerintele pentru >>> promovare Stai chill...
nicurapid7 Posted February 24, 2015 Report Posted February 24, 2015 An email has been sent to you; please follow the directions in that email to reset your password. [email protected] Salut , nu am primit niciun email pe adresa respectiva ,nu e nici in spam , se poate trimite email pe alta adresa ?
nFo Posted February 24, 2015 Author Report Posted February 24, 2015 Salut , nu am primit niciun email pe adresa respectiva ,nu e nici in spam , se poate trimite email pe alta adresa ? trimte mi pm cu fosta adresa... pentru confirmarea identitatii include si o noua adresa... pentru a face modificarea Stai chill...
Floki Posted February 25, 2015 Report Posted February 25, 2015 Pentru ca s-au schimbat cerintele pentru >>> promovare <<< da am vazut, dar totusi am 10 torrente incarcate, de asta si am scris aici, in fine, am mai incarcat acum 2
Valerys Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Cum se poate "ocoli" restrictia pentru unele tipuri de fisiere? De exemplu mi-au fost respinse de la upload fisiere care au paranteze la final (ex: Mickey (feat. Mickey).ape) sau cele de tip multimedia care mai au si exe si dlluri pe acolo. Pentru acestea am inteles dar daca arhivez continutul nici fisierele .rar nu sunt acceptate. La fel si cele care au videoclipuri .avi, trackerul a acceptat doar extensia .mpg.
nFo Posted March 8, 2015 Author Report Posted March 8, 2015 nu pentru paranteze se resping anumite fisiere... ci pentru diacritice sau caractere necunoscute de gazelle (o sa trebuiasca scolita sursa gazelle) extensii .exe sau orice alt material bonus de pe cd... nu sunt acceptate (majoritate din motive de securitate si utilizabilitate) ... se poate face folder separat si pus pe un host avi este acceptat : dovada > http://tracker.musictorrents.org/torrents.php?id=711&torrentid=758 Stai chill...
Valerys Posted March 8, 2015 Report Posted March 8, 2015 Fisierele audio respinse au fost "12 Kpital - Vibratii (underground mix).ape" si "15 Giulia - Mickey (feat. Mickey).ape", singura legatura pe care am observat-o intre ele e ca ambele sunt ape si au paranteza inainte de extensie. Legat de .avi am si eu dovada ca nu il vrea. Niciunul din fisiere nu contine diacritice sau caractere 'deocheate'.
nFo Posted March 8, 2015 Author Report Posted March 8, 2015 avi / videoclipul trebuie urcat separat => music video torrent albumul se urca doar cu trackuri + log + scans => music (audio) torrent Stai chill...
Chris10 Posted March 15, 2015 Report Posted March 15, 2015 Salut, am incercat sa urc astazi pe tracker un torrent. Acesta imi apare in sectiunile de seeding si de upload dar, nu apare si in lista de browse torrents. Am urmat indrumarile aratate in tutorialul de upload disponibil pe site. Am omis ceva sau torrentul numai pentru mine imi apare in lista de upload si nu il pot vedea si in lista de browse torrents?
RR2 Posted March 17, 2015 Report Posted March 17, 2015 Sugestie referitoare la user panel: sa fie textul ori in engleza ori in romana.. PiratulNeinfricat 1
nFo Posted March 18, 2015 Author Report Posted March 18, 2015 Sugestia ar fi ok... dar In lb romana exclusiv nu se poate... pentru ca traducere practica si eficienta la Bookmarks / Subscriptions / Staff / Inbox nu exista In lb engleza exclusiv... daca incepem cu user panel, de ce nu am continua si cu restul ? Practic... pentru hipsteri, incepatori si avansati... am ales o combinatie usoara de engleza si romana Stai chill...
RR2 Posted March 18, 2015 Report Posted March 18, 2015 Arata mai bine ori intr-o limba ori intr-alta. Nu mix. Parere personala. Am zis doar de user panel fiindca acela mi-a sarit in ochi. Voi hotarati pana la urma. Numai bine ! PiratulNeinfricat 1
MisterEco Posted April 1, 2015 Report Posted April 1, 2015 la ultimele 2 urcari apare un mesaj de eroare, ceva de genul Something was wrong with your request, and the server is refusing to fulfill it. ... dupa un refresh torentul apare ca si urcat, insa am observat ca logul audiochecker.log nu e urcat si el please check this issue “Without music, life would be a mistake.”
nFo Posted April 1, 2015 Author Report Posted April 1, 2015 Te rugam sa faci un raport complet (cu pa?i ?i exemple) pe http://bugs.musictorrents.org Stai chill...
MisterEco Posted April 2, 2015 Report Posted April 2, 2015 Te rugam sa faci un raport complet (cu pa?i ?i exemple) pe http://bugs.musictorrents.org Cum a zis Stefan Cel Mare ... facem “Without music, life would be a mistake.”
nFo Posted April 2, 2015 Author Report Posted April 2, 2015 Cum a zis Stefan Cel Mare ... facem Sa vina Stefan pe la mine... sa vorbim o treaba In rest... daca avem detalii clare stim unde si ce sa corectam Stai chill...
Recommended Posts