Silverleaf Posted February 18, 2024 Report Posted February 18, 2024 Ce facem cu BadGateway-ul din client? E de la prietenii rusnaci ? DonaldTrump 1
nFo Posted February 19, 2024 Author Report Posted February 19, 2024 @Silverleaf multumim pentru avertizare s a intervenit. Totul ar trebui sa fie ok Stai chill...
nFo Posted July 28, 2024 Author Report Posted July 28, 2024 Cum avem noutati, vom anunta. In principiu, ar trebui sa pregatiti albumele intre timp... doar suntem o comunitate de #sharing penguin 1 Stai chill...
Deathless Posted July 31, 2024 Report Posted July 31, 2024 Salutare! Am o intrebare referitor la starea contului meu. Am primit disable a 2-a oara in cariera (multumesc Haplea pentru enable). Recunosc ca nu am frecventat forumul, dar am intrat cel putin odata la 2 saptamani, iar la seed tin totul de cand am cont. E vreun motiv anume pentru care am primit disable?
MusicON Posted August 19, 2024 Report Posted August 19, 2024 Septembrie bate la usa I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
DonaldTrump Posted August 19, 2024 Report Posted August 19, 2024 Asteapta-l pe Moș Crăciun sunt sanse mai mari sa vina la tine .
johnake Posted September 2, 2024 Report Posted September 2, 2024 On 8/19/2024 at 5:07 PM, MusicON said: Septembrie bate la usa Așa e. Am cam lenevit. MusicON 1
GypsyHunter Posted September 2, 2024 Report Posted September 2, 2024 Eu am luat disable pentru inactivitate. Se poate face ceva? Username AntonescuIon
MusicON Posted September 2, 2024 Report Posted September 2, 2024 Nu ai luat disable Joined: 6 years, 8 months ago Last seen: 5 months, 3 days ago I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
johnake Posted September 2, 2024 Report Posted September 2, 2024 I-am dat eu enable. A fost prins de scriptul de inactivitate. O să fie mai mulți în situația asta, de aceea o să le dau eu un mass enable după ce pun pe picioare și tractorul. LE: oricum, acum nu prea aveți ce face acolo pe tracker pentru că e în lucru până Duminică. PiratulNeinfricat and penguin 1 1
MusicON Posted September 2, 2024 Report Posted September 2, 2024 32 minutes ago, johnake said: Așa e. Am cam lenevit. Am parut rautacios ? I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
johnake Posted September 2, 2024 Report Posted September 2, 2024 Nu, nu... chiar am lenevit (a fost vară :D) MusicON 1
DonaldTrump Posted September 2, 2024 Report Posted September 2, 2024 54 minutes ago, MusicON said: Am parut rautacios ? Tu esti rautacios de fel
MusicON Posted September 2, 2024 Report Posted September 2, 2024 48 minutes ago, DonaldTrump said: Tu esti rautacios de fel Te gandesti iar la tine si zici de mine ? I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
Veriazin Posted September 4, 2024 Report Posted September 4, 2024 On 9/2/2024 at 5:50 PM, GypsyHunter said: Eu am luat disable pentru inactivitate. Se poate face ceva? Username AntonescuIon Buna, am incercat la randu-mi sa ma loghez pe tracker dar mesajul este acela de cont dezactivat. User: Veriazin
nFo Posted September 7, 2024 Author Report Posted September 7, 2024 2 hours ago, Veriazin said: Mă poate ajuta cineva, vă rog? stim ca au fost dezactivate conturile, se vor reactiva in curand (conform informatiilor de mai sus) penguin 1 Stai chill...
onutzaf Posted September 11, 2024 Report Posted September 11, 2024 (edited) Buna ziua, La logare primesc mesaj de disable account! Am primit invitatia la 20 Decembrie 2020 de pe acest forum de la MusicON. Recovery evident nu functioneaza. IRC flodded. Tine tot de alfa stage si mai avem rabdare sau incerc mai tarziu pe irc? Va multumesc frumos si astept un raspuns. PS: Stiu ca e mult de lucru si multe probleme de rezolvat. Apreciem cu totii eforturile depuse. Edited September 11, 2024 by onutzaf Completare Informatii
DonaldTrump Posted September 11, 2024 Report Posted September 11, 2024 On 9/2/2024 at 6:13 PM, johnake said: I-am dat eu enable. A fost prins de scriptul de inactivitate. O să fie mai mulți în situația asta, de aceea o să le dau eu un mass enable după ce pun pe picioare și tractorul. LE: oricum, acum nu prea aveți ce face acolo pe tracker pentru că e în lucru până Duminică.
johnake Posted September 11, 2024 Report Posted September 11, 2024 3 hours ago, onutzaf said: Buna ziua, La logare primesc mesaj de disable account! Am primit invitatia la 20 Decembrie 2020 de pe acest forum de la MusicON. Recovery evident nu functioneaza. IRC flodded. Tine tot de alfa stage si mai avem rabdare sau incerc mai tarziu pe irc? Va multumesc frumos si astept un raspuns. PS: Stiu ca e mult de lucru si multe probleme de rezolvat. Apreciem cu totii eforturile depuse. Enabled.
penguin Posted September 12, 2024 Report Posted September 12, 2024 bune ati revenit dragilor! felicitari pentru migrare si upgrade. puteti va rog sa ma ajutati cu un unlock pentru contul meu? folosesc aceeasi adresa de email.
Recommended Posts