maranello69 Posted September 21, 2021 Report Posted September 21, 2021 On 9/15/2021 at 3:18 PM, DonaldTrump said: Pai si eu cand am dat mesajul eram in ultima zi de izolare, dar la mine a ramas in nas si gat. Sp02 nu a scazut sub 95. #vaccin Contul vad ca e tot disabled...
nFo Posted September 22, 2021 Author Report Posted September 22, 2021 i-am mai dat eu o cheie + pm maranello69 1 Stai chill...
MusicON Posted October 1, 2021 Report Posted October 1, 2021 Certificate verify failed. Nu este de la tracker/site este o problema cu https://letsencrypt.org/ I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
nFo Posted November 23, 2021 Author Report Posted November 23, 2021 28 minutes ago, djm_eugennio said: Salut, cum pot face rost de o invitatie ? Multumesc | Stai chill...
MusicON Posted December 2, 2021 Report Posted December 2, 2021 Se referea la faptul ca trebuie sa postezi in thread-ul ala, ceea ce ai si facut. Oricum, acum in decembrie se deschide sistemul de invitatii. I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
nightboy30 Posted December 4, 2021 Report Posted December 4, 2021 Va salut! Mi am luat disable pentru inactivitate pe music, se mai poate face ceva? user: vladu34 Ma fac baiat de comitet si promit ca nu mai fac!
MusicON Posted December 9, 2021 Report Posted December 9, 2021 Joined: 3 years, 11 months ago Last seen: 2 years, 6 months ago I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
nightboy30 Posted December 11, 2021 Report Posted December 11, 2021 Your account has been disabled. This is either due to inactivity or rule violation(s). To discuss this with staff, come to our IRC network at: irc.p2p-network.net And join #Be honest. At this point, lying will get you nowhere. Pai daca am luad disable cum sa mai intru?
nFo Posted December 14, 2021 Author Report Posted December 14, 2021 pai... daca ai luat disable = inseamna ca nu mai poti intra Stai chill...
nightboy30 Posted December 14, 2021 Report Posted December 14, 2021 9 minutes ago, nFo said: pai... daca ai luat disable = inseamna ca nu mai poti intra Am inteles, multumesc! nFo 1
MusicON Posted December 15, 2021 Report Posted December 15, 2021 Ce vreau sa evidentiez este faptul ca ti-ai adus aminte dupa aproape 3 ani ca ai disable. Oricum, pentru re-enable esti la mana lui nfo iar el este mai zgarcit asa cu invitaiile, re-enable-ul I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
nightboy30 Posted December 21, 2021 Report Posted December 21, 2021 On 12/15/2021 at 8:56 PM, MusicON said: Ce vreau sa evidentiez este faptul ca ti-ai adus aminte dupa aproape 3 ani ca ai disable. Oricum, pentru re-enable esti la mana lui nfo iar el este mai zgarcit asa cu invitaiile, re-enable-ul Daca nu se poate, nu se poate! Nu e panica!
georgeboy Posted April 15, 2022 Report Posted April 15, 2022 Salut! Am descoperit acum ca in ultimele cateva zile mi-a fost blocat contul. Nu am reusit sa intru pe WebIRC, asa ca m-am gandit sa intreb aici daca se poate face ceva. Username-ul este georgepredatu si motivul cred ca este inactivitatea pe site, pentru ca torrentele sunt la seed, on and off, de cand le-am descarcat. Daca ma poate ajuta cineva cu un re-enable, raman recunoscator. E unul din putinele conturi pe care le am de foarte mult timp, impreuna cu DIME si RED, si m-as bucura sa pot recupera contul. Mersi!
MusicON Posted April 16, 2022 Report Posted April 16, 2022 Joined: 5 years, 8 months ago Last seen: 4 months, 4 days ago Disabled, 7 download-uri in aproape 6 ani I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
georgeboy Posted April 16, 2022 Report Posted April 16, 2022 1 hour ago, MusicON said: Joined: 5 years, 8 months ago Last seen: 4 months, 4 days ago Disabled, 7 download-uri in aproape 6 ani Au fost 10, dar nu e mare diferenta. Ce e important, cred eu, e ca absolut toate pe care le-am descarcat sunt si acum la seed, unele cu putini seederi ramasi. Nu am stiut ca e necesara o anumita activitate ca sa raman membru. Ar fi ciudat sa descarc chestii la intamplare doar ca sa fiu sigur ca nu iau disable. Te rog sa imi spui daca disable-ul este final. Multumesc.
MusicON Posted April 16, 2022 Report Posted April 16, 2022 nFo ? I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
DonaldTrump Posted April 17, 2022 Report Posted April 17, 2022 MusicON a ramas pe chestia aia descarca cantitativ ,nu calitativ, singura greseala a ta georgeboy este ca nu intri pe tracker macar la maxim 30 de zile , nu conteaza la sistemul de disable daca ti torentele la seed daca nu vizitezi si trackerul. Asteapta sa baga NfO si x torrente lunar descarcate ca o sa ia diasable pana si el, Bafta.
georgeboy Posted April 17, 2022 Report Posted April 17, 2022 2 hours ago, DonaldTrump said: singura greseala a ta georgeboy este ca nu intri pe tracker macar la maxim 30 de zile Mersi frumos pentru explicatii. Ramane sa astept hotararea adminului.
nFo Posted April 18, 2022 Author Report Posted April 18, 2022 @MusicON inactivitate inseamna altceva <> fa o simpla scadere intre data de inactivity disable si data last seen @georgeboy disable-ul este final. Stai chill...
MusicON Posted April 18, 2022 Report Posted April 18, 2022 Stiu, Ultima vizita este din data 11 decembrie 2021 Disable a luat pe data de 11 Aprilie 2022 (adica... dupa 120 de zile ) Donald, daca ai nevoie cu adevarat de tracker, din cand in cand downloadezi un torrent. I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
georgeboy Posted April 18, 2022 Report Posted April 18, 2022 5 hours ago, nFo said: disable-ul este final. Okay, am inteles. E pacat ca sunt reguli atat de stricte. Ma gandeam ca ar conta mai mult faptul ca inca am la seed toate torrentele descarcate. Mersi pentru cele 10 download-uri. La vremea descarcarii lor, trackerul MT era singurul loc in care le-am gasit.
cosmo92 Posted August 19, 2022 Report Posted August 19, 2022 Buna seara! Am incercat sa ma loghez mai inainte, dar am descoperit ca am contul dezactivat. Ce e drept, am intrat destul de rar in ultima vreme, dar totusi, am intrat. Se mai poate face ceva? Multumesc!
nFo Posted August 26, 2022 Author Report Posted August 26, 2022 Buna seara. Contul (al 2-lea) este intr-adevar dezactivat pentru inactivitate. Sorry, mate. Stai chill...
cosmo92 Posted August 29, 2022 Report Posted August 29, 2022 Buna ziua! Deci, in concluzie, nu se mai poate face nimic. In regula. O zi frumoasa si spor in toate!
extazy Posted January 24, 2024 Report Posted January 24, 2024 cum fac cont aici sau cum primesc invitatie va pot trimite multe albume daca vreti desigur
Recommended Posts