Jump to content

Recommended Posts

Posted
On 9/15/2021 at 3:18 PM, DonaldTrump said:

Pai si eu cand am dat mesajul eram in ultima zi de izolare, dar la mine a ramas in nas si gat. Sp02 nu a scazut sub 95. #vaccin

Contul vad ca e tot disabled...

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Se referea la faptul ca trebuie sa postezi in thread-ul ala, ceea ce ai si facut.

Oricum,   acum in decembrie se deschide sistemul de invitatii.

I was lookin' back to see if you were lookin' back at me
To see me lookin' back at you

Posted
  • Last seen: 2 years, 6 months ago

Posted

Ce vreau sa evidentiez este faptul ca ti-ai adus aminte dupa aproape 3 ani ca ai disable.

Oricum, pentru re-enable esti la mana lui nfo iar el este mai zgarcit asa cu invitaiile, re-enable-ul ?

Posted
On 12/15/2021 at 8:56 PM, MusicON said:

Ce vreau sa evidentiez este faptul ca ti-ai adus aminte dupa aproape 3 ani ca ai disable.

Oricum, pentru re-enable esti la mana lui nfo iar el este mai zgarcit asa cu invitaiile, re-enable-ul ?

Daca nu se poate, nu se poate! Nu e panica! ?

• 3 months later...
Posted

Salut!

Am descoperit acum ca in ultimele cateva zile mi-a fost blocat contul. Nu am reusit sa intru pe WebIRC, asa ca m-am gandit sa intreb aici daca se poate face ceva. Username-ul este georgepredatu si motivul cred ca este inactivitatea pe site, pentru ca torrentele sunt la seed, on and off, de cand le-am descarcat.

Daca ma poate ajuta cineva cu un re-enable, raman recunoscator. E unul din putinele conturi pe care le am de foarte mult timp, impreuna cu DIME si RED, si m-as bucura sa pot recupera contul.

Mersi!

Posted
  • Last seen: 4 months, 4 days ago

Disabled,  7 download-uri in aproape 6 ani

Posted
1 hour ago, MusicON said:
  • Last seen: 4 months, 4 days ago

Disabled,  7 download-uri in aproape 6 ani

Au fost 10, dar nu e mare diferenta. Ce e important, cred eu, e ca absolut toate pe care le-am descarcat sunt si acum la seed, unele cu putini seederi ramasi.

Nu am stiut ca e necesara o anumita activitate ca sa raman membru. Ar fi ciudat sa descarc chestii la intamplare doar ca sa fiu sigur ca nu iau disable.

Te rog sa imi spui daca disable-ul este final. Multumesc.

Posted

MusicON a ramas pe chestia aia descarca cantitativ ,nu calitativ, singura greseala a ta georgeboy este ca nu intri pe tracker macar la maxim 30 de zile , nu conteaza la sistemul de disable daca ti torentele la seed daca nu vizitezi si trackerul. Asteapta sa baga NfO si x torrente lunar descarcate ca o sa ia diasable pana si el, Bafta.

rds.png oAfhFpXj.jpg

Posted

Stiu,

Ultima vizita este din data 11 decembrie 2021

Disable a luat pe data de 11 Aprilie 2022  (adica... dupa 120 de zile )

Donald, daca ai nevoie cu adevarat de tracker, din cand in cand downloadezi un torrent.

Posted
5 hours ago, nFo said:

disable-ul este final.

Okay, am inteles. E pacat ca sunt reguli atat de stricte. Ma gandeam ca ar conta mai mult faptul ca inca am la seed toate torrentele descarcate.

Mersi pentru cele 10 download-uri. La vremea descarcarii lor, trackerul MT era singurul loc in care le-am gasit.

• 4 months later...
Posted

Buna seara! Am incercat sa ma loghez mai inainte, dar am descoperit ca am contul dezactivat. Ce e drept, am intrat destul de rar in ultima vreme, dar totusi, am intrat. Se mai poate face ceva? Multumesc! 

• 1 year later...