Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua,

Am cont pe tracker (user> Blayzer) dar din cauza inactivitatii,, cand ati facut curatenie pe la inceput, nu am reusit sa il pastrez si am primit disable.

As dori un reenable daca se poate, nu reusesc sa intru pe iRC.

Pot face dovada ratiei pe alte trackere.

Va multumesc anticipat.

• 11 months later...
  • 4 months later...
Posted (edited)

Salutare,

Nu m-am logat de ceva vreme (ani) pe tracker si am contul disabled.
As dori reactivarea, daca se poate. Username este acelasi ca pe forum. La vremea respectiva, am urcat si ceva continut pe tracker.

Pot face si dovada ratiei pe alte siteuri etc.

Multumesc!

Edited by stoneninja
grammar
Posted

Ai CD-uri originale cu muzica romaneasca?

Daca da, poate revine la "mai bune" nfo-ul.

I was lookin' back to see if you were lookin' back at me
To see me lookin' back at you

• 4 months later...
Posted

Salutare.

Am avut si eu un cont pe MT cu usernameul Berlin, dar nu imi functioneaza recoveru, am impresia ca a fost "furat".

Ma poate ajuta cineva? 

• 2 weeks later...
Posted

@MusicON

Multumesc pt reply si scuze pt intarziere!

@MusicON @nFo

Daca doriti muzica originala, exista artisti romani indie pe soundcloud, bandcamp etc, care probabil n-au tras pe un cd in viata lor. Ei sunt, sau pot fi, urcati pe site? Iar de avut sau colectionat cd-uri romanesti, in facultate, din care tocmai am iesit, am stat sa colectionez exact zero cd-uri, iar de acum incolo cine stie dar probabil tot zero, de ce sa mint.

Legat de varietate si implicit de upload, nu cred ca un tracker cu muzica romaneasca poate fi ca succesorii lui what, unde lumea are sansa sa faca rost de cate un album editat si reeditat de x ori, in y tari, cu z melodii bonus etc - si nici ca jps, care traieste dintr-o scena indie imensa, unde membrii vaneaza luni si ani la rand un cd printat in 50 de exemplare distribuit la nu stiu ce cantare live intr-o dugheana - aici vorbesc inclusiv din experienta proprie. Pt cd-uri romanesti nu stiu pe unde sa umblu. Pt japoneze (ma refer la cd-uri) macar stiu ca exista Yahoo Auctions.

Trackerul poate sa traiasca si din seeding - cand am facut cont aici am vrut sa descarc o caseta (cred ca) de la Vita de Vie care, surpriza, pt o trupa asa cunoscuta nu avea seederi. E adevarat ca nu m-am sinchisit sa fac seed la alte torrente decat al meu, dar pe jps am o mana de torente pe care le mentin de ani de zile, si vor mai ramane asa mult timp. Asadar daca doriti un seeder in plus, care va urca ceva cand si daca va gasi de unde, bine, daca nu, nu, no hard feelings!

• 1 month later...
Posted
On 8/20/2020 at 1:42 PM, MusicON said:

Ce sa detaliez, o zi poate 2 erau 0 peers.

nu s-a remediat intre timp situatia ? (peersupdate.php a fost in vacanta la mamaia :P)

Stai chill...

• 9 months later...
Posted

Nop ....problema e din alta parte si nu imi dau seama de unde ...am schimbat netul ...am conectat telefonul si am dat net prin cablu PC-ului si asa merge , cand ma conectez iar prin cablu nu mai merge ....sa fie vre-o restrictie de la provider ? sau vre-un BAN de la admin la MAC-ul routerului ?

Posted

1. mac-ul router-ului poate fi schimbat 

2. pana in acest moment nu am banat nicio clasa de ip-uri (nu pot spune acelasi lucru si despre host-ul nostru)

3. incearca sa faci un reset daca esti la rds > poate nimeresti un ip mai prietenos

4. flush dns https://support.4it.com.au/article/flush-dns-windows-10/ <> schimbat dns-urile https://www.lifewire.com/free-and-public-dns-servers-2626062

5. clear cookies <> sau incercat cu alt browser

Stai chill...

• 2 months later...
Posted

Salutare cu respect,

Mi-am luat din nou un disable pt inactivitate, my bad. MT este unul din putinele trackere unde imi pasa de acest lucru si vreau sa va rog pe aceasta cale, sa aveti in vedere reactivarea contului meu - acelasi user de aici. Am incercat irc-ul, dar ori nu mai stiu eu ce sa fac, ori nu mai exista canalul vostru acolo.

Nu intru des pe tracker, asta recunosc, dar de fiecare data cand sunt in cautare de muzica "muzica", mt este prima oprire.

p.s. ex t.ro mod here ?  og representing ?