penguin Posted September 13, 2024 Report Posted September 13, 2024 cum facem sa reinviem niste torrente moarte? are cineva niste hdd-uri cu fisiere care pot fi reindexate pentru seed? am vreo 63 downloads fara seederi.
nFo Posted September 14, 2024 Author Report Posted September 14, 2024 Dupa ce rezolvam alte urgente, vom anunta oamenii ca am revenit penguin 1 Stai chill...
nFo Posted September 17, 2024 Author Report Posted September 17, 2024 On 9/4/2024 at 11:24 PM, Veriazin said: Buna, am incercat la randu-mi sa ma loghez pe tracker dar mesajul este acela de cont dezactivat. On 9/11/2024 at 1:44 PM, onutzaf said: Buna ziua, La logare primesc mesaj de disable account! Conturile sunt (re)activate... atat voua cat si celorlalti membri (mai introvertiti) Spor la seed / upload / etc Stai chill...
MusicON Posted October 17, 2024 Report Posted October 17, 2024 O murit trackerul I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
nFo Posted October 17, 2024 Author Report Posted October 17, 2024 e un bug... dai play la vesnica pomenire sau ai putea sa ai rabdare pana se rezolva #Thanks4Reporting Stai chill...
penguin Posted October 24, 2024 Report Posted October 24, 2024 Putem da re-enable la chat? Sa ne mai salutam din cand in când
nFo Posted October 31, 2024 Author Report Posted October 31, 2024 On 10/25/2024 at 1:14 AM, oviteodor said: Putem da re-enable la chat? Sa ne mai salutam din cand in când Alt loc in care sa faca @DonaldTrump spam... Dar poate anul nou va aduce mai multa intelegere ... si un rip lossless de la Trump #provocare2025 ? Stai chill...
DonaldTrump Posted October 31, 2024 Report Posted October 31, 2024 Adevarul ca si postam des pe chat :), zi ca nu duce serverul si nu mai mintii lumea ca facea Kamala Harris spam
nFo Posted November 1, 2024 Author Report Posted November 1, 2024 Si altii au probleme... vezi 2 subdomenii de la 3xforum Bucura-te cat inca mai exista anumite platforme Stai chill...
DonaldTrump Posted November 1, 2024 Report Posted November 1, 2024 Pai si alea tot pe genunchi sunt facute in 2024 ,iar daca torrents numesti platorme ce sa zic,ce or fi platformele atunci
Martzy Posted November 11, 2024 Report Posted November 11, 2024 Am zis să fiu și eu în rând cu lumea și am activat în router IPV6, văd aici ceva de Ocelot, al meu qBittorrent zice la mesaj "Illegal character found in IP address. IPv6 is not supported", în schimb la status e working, deci să înțeleg că merge? MusicON 1
nFo Posted November 12, 2024 Author Report Posted November 12, 2024 @Martzy Raspunsul scurt: da (dar, foloseste in continuare ipv4) Raspunsul lung: johnake poate sa-ti raspunda exact... considera drept "work in progress" Martzy 1 Stai chill...
doovorbe Posted November 12, 2024 Report Posted November 12, 2024 Salut, nFo, și mulțumesc pentru invitație. Regula care zice "Nu uploadati torrentii nostri pe alte trackere !" înseamnă fișierul torrent în sine sau și muzica? Adică dacă sunt și pe RED și OPS și vreau sa fac cross-seed între toate 3 cu aceleași fișiere se poate? Mersi.
MusicON Posted November 13, 2024 Report Posted November 13, 2024 Continutul pe care tu il downloadezi la tine in PC de pe MT nu se urca pe alte trackere. Fisierul .torrent de pe MT contine announce url cu key ul tau unic si astfel nu este compatibil cu alt tracker (iar contul tau poate fi compromis si banned) Cross-seed este permis, dar asta este posibil doar cand cineva incalca prima regula. Sooner or later we find out who he is I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
doovorbe Posted November 16, 2024 Report Posted November 16, 2024 Pot să dau trump pentru denumire inconsistentă a fișierelor, sau dacă într-un album sunt melodiile de două ori cu nume diferite, pentru spectograme nașpa, MQA, extra foldere, tags, etc? Din câte am văzut, în reguli scrie doar "motiv bine întemeiat", dar corectați-mă dacă greșesc. Mulțumesc.
nFo Posted November 17, 2024 Author Report Posted November 17, 2024 da - se poate da trump pentru motive "intemeiate" insa raportarea ar trebui sa includa si o rezolvare / upload cu o versiune "mai buna" decat cea curenta ... altfel e doar raport de tip "grammar nazi" Stai chill...
nFo Posted November 17, 2024 Author Report Posted November 17, 2024 pentru motive de spectrograme low quality arunca un ochi peste logurile audiochecker sau peste topicul penguin 1 Stai chill...
Martzy Posted November 28, 2024 Report Posted November 28, 2024 On 11/12/2024 at 6:54 PM, nFo said: @Martzy Raspunsul scurt: da (dar, foloseste in continuare ipv4) Raspunsul lung: johnake poate sa-ti raspunda exact... considera drept "work in progress" Gata am dat disable la IPV6 că aveam totul accesibil pe el din afară că routerul meu nu știe firewall... nFo 1
doovorbe Posted December 7, 2024 Report Posted December 7, 2024 Salut! Exista vreo unealta care sa sa usureze munca incarcare pe tracker? Spre exemplu un importator/exportator de .json mi-ar fi super util sau un script care sa ofere si alte variante in afara de musicbrainz pe pagina de upload. Sau orice alta unealta daca folositi, as aprecia daca ati impartasi.
nFo Posted December 7, 2024 Author Report Posted December 7, 2024 teoretic :)) daca aveai si fisier nfo la folder, puteai sa extragi de acolo detalii despre album. ( https://www.softpedia.com/get/Multimedia/Audio/Other-AUDIO-Tools/Music-NFO-Builder.shtml ) practic... @johnake poate spune daca exista vreun tool de automatizare partiala a procesului de upload (desi, multe din detalii trebuie inserate... pentru ca nu exista o baza de date cu informatii despre toate albumele romanesti ... altfel ar fi fost implementat in plex) ps. gandeste-te ca problema asta am avut-o cand am trecut de la tbdev la gazelle @cum 10 ani Stai chill...
Martzy Posted December 9, 2024 Report Posted December 9, 2024 Smiley și Andra, mamă cum arată asta în 2024 :))
doovorbe Posted December 9, 2024 Report Posted December 9, 2024 Deci nu avem voie sa punem albumele de aici si pe alte trackere?
MusicON Posted December 9, 2024 Report Posted December 9, 2024 Ba poti, de ce nu ai putea ? I was lookin' back to see if you were lookin' back at meTo see me lookin' back at you
doovorbe Posted December 9, 2024 Report Posted December 9, 2024 1 minute ago, MusicON said: Ba poti, de ce nu ai putea ? Asa am inteles de la raspunsul tau de pe 13 noiembrie: Quote Continutul pe care tu il downloadezi la tine in PC de pe MT nu se urca pe alte trackere. Cross-seed este permis, dar asta este posibil doar cand cineva incalca prima regula. Sooner or later we find out who he is Am intrebat acum a doua oara ca mi se parea un pic "ne-pirataresc".
Recommended Posts